"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, April 13, 2015

Shopping Koleksi Syira Lokman di Zmar Apparel Shoppe.

Assalamualaikum..
hye semua :D
alhamdulillah..masih diberi peluang untuk menulis blog..hehe..rinduunyaaa blog pink ni..
sekarang baru je mula cuti midsem ! Allah..leganya ada cuti even sekejap..cuti pun assignment tetap ada..lepas midsem terus ada test pula...
banyak benda nak buat sampai nak fikir pun serabut..takpe..kena tenangkan diri sikit..
harap-harap la semangat tak hilang menyorok mana-mana time cuti ni, takut juga tuannya cuti, semangat pun tidooo je kejenya ye dak ? ehhe..



siapa yang setia dengan blog ni mesti tau kan Syira baru mula jadi vendor di Butik Zmar Apparel Shoppe , Alam Avenue Shah Alam awal April lalu..
ada yang dah serbu butik Zmar Apparel Shoppe ke belum ??
Alaa..tak susah pun nak cari..dekat je dengan butik SBU..
sambil belajar, berblog..Syira nak cari duit sikit..mula jadi vendor dulu..
Rezeki Allah bagi kan :) kita usaha je.. [baca sini]

alhamdulillah...permulaan yang baik :)
Kalau korang nak tahu, di butik ni banyak lagi vendor lain juga tau !
tapi kalau pergi wajibbb beli koleksi by Syira Lokman ! 
wajib oke..
hehe..limited pieces tauuuu  :D semua dibawah harga RM100...dress pun RM79 je okeee ! 
Takde yg lebihhhh..syokkk kannn ? kalau tempat lain beratus-ratus..beli koleksi by Syira Lokman..semua berpatutan !

Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang  dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • songket blouse and many more :D




Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


So jangan lupa singgah Butik Zmar Apparel Alam Avenue di Shah Alam !
banyak juga vendor lain di butik tu..
datang shopping and borong semua tudung and bajuu tauuu !
 Ada macam macam warna and
paling penting..
HARGA BERPATUTAN !
Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D
..nak rayaaa ni..cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D


Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di 
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @11pm- 7pm

Instagram : 


##nak gambar barangan yang dijual ? jom follow instagram Zmar Apparel dan Syira Lokman ;)

8 comments:

Hajar Shikin said...

Alhamdulillah syira, moga murah rezeki. Amin)

Lisa Nurulain said...

Somoga terus maju... hehe

Nurul Faiz said...

menarik ni. boleh cuci mata dulu. hihi

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Cantik sangat! Nak beli la nanti untuk raya..

Ayu Jafri said...

wahhh..all the best dik!muda2 lagi dah rajin berniaga...gud!

izzeyda said...

moga murah lagi rezeki Syira..

Nadiah Othman said...

aa nice design! :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Tahniah Syira...Melangkah semakin maju ke hadapan..Semoga terus dimurahkan rezeki ..InsyaAllah..Aaamin aaamin

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah