"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, April 26, 2015

Pemenang Giveaway Projek April by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :D


alhamdulillah !
 selesai sudah Giveaway Projek April by Syira Lokman.. 
selalunya cepat je Syira umum pemenang, kali ni agak lewat sedikit...
hehe..sorry ye...banyak kerja perli diutamakan :)
senarai peserta pun dah keluar..so tiba masa yang dinantikan..
jom lihat siapa yang kena !! :D



Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]
http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-projek-april-by-syira-lokman.html


ALHAMDULILLAH..murah rezeki semua :)

tahniahhh !

terima kasih sudi join giveaway Syira Lokman :)
Semoga kita terus berjaya dunia akhirat !
lepas ni harus setia dengan blog Syira tauu ! banyak benda nak update cuma kemalasan jee...hahaha..
korang...tolong follow blog dan instagram
[syira] [zmar]

macehhh :))

jumpa di next entry ! ^_^


### SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR) 
tarikh akhir tuntut hadiah : 3 Mei 2015 :)

21 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

takde rezeki..thniah pd pemenang

sayidah napisah said...

tahniah kepada para pemenang :D

yangbaik said...

Alhamdulillah, akhirnya keluar juga senarai pemenang.
Tahniah kepada yang berjaya. :D

fariza rahman said...

tahniah kepada yang menang...:)

RiN nOku said...

Tahniah pd yg berjaya !! Alhamdulillah...

izzeyda said...

alhamdulillah ada rezeki di sini..

Fadhilah Yunus said...

Xde rrzeki gak..thniah yg menang

nor nazliana said...

alhamdulillah

khaty aiman said...

tahniah kepada yang berjaya..sila tuntut hadiah ya..

Cikgu Norazimah said...

alhamdulillah, murah rezeki di giveaway ni, thanks ye

muhammad nizam said...

TAHNIAH SEMUA

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
tahniah3

mama 3farhanah said...

tahniah semua

Mad Parihh said...

alhamdulillah tersenarai sekali . tahniah pada pemenang lain :)

Ein Farah said...

Alhamdulillah, tersenarai! thniah juga pada semua pemenang! :)

Afidah Azmi said...

Alhamdulillah...Dapat jugak..
Tapi mcm mana nak redeem hadiah ni Syira?

Syira Lokman said...

tahniah semua ^_^ SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR)

Farina Al-Khareid said...

Tahniah lah mng,, murahnya rezeki korang,, lpas ni saya akan buat yg terbaik...

Mia Liana said...

alhamdulillah.... tersenarai.. thanks syira..

SalinaJohari said...

tenkiu adik syira sayang...nanti buat lagi ya GA...

Maria Firdz said...

Tahniah kpd pemenang...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah