"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, April 26, 2015

Pemenang Giveaway Projek April by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :D


alhamdulillah !
 selesai sudah Giveaway Projek April by Syira Lokman.. 
selalunya cepat je Syira umum pemenang, kali ni agak lewat sedikit...
hehe..sorry ye...banyak kerja perli diutamakan :)
senarai peserta pun dah keluar..so tiba masa yang dinantikan..
jom lihat siapa yang kena !! :D



Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]
http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-projek-april-by-syira-lokman.html


ALHAMDULILLAH..murah rezeki semua :)

tahniahhh !

terima kasih sudi join giveaway Syira Lokman :)
Semoga kita terus berjaya dunia akhirat !
lepas ni harus setia dengan blog Syira tauu ! banyak benda nak update cuma kemalasan jee...hahaha..
korang...tolong follow blog dan instagram
[syira] [zmar]

macehhh :))

jumpa di next entry ! ^_^


### SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR) 
tarikh akhir tuntut hadiah : 3 Mei 2015 :)

21 comments:

nurul aqidah azahar said...

takde rezeki..thniah pd pemenang

Sayidah Napisah said...

tahniah kepada para pemenang :D

yangbaik said...

Alhamdulillah, akhirnya keluar juga senarai pemenang.
Tahniah kepada yang berjaya. :D

jjajja said...

tahniah kepada yang menang...:)

Unknown said...

Tahniah pd yg berjaya !! Alhamdulillah...

izzeyda said...

alhamdulillah ada rezeki di sini..

blogummiaimy said...

Xde rrzeki gak..thniah yg menang

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

alhamdulillah

khatyaiman said...

tahniah kepada yang berjaya..sila tuntut hadiah ya..

Cekgu Norazimah said...

alhamdulillah, murah rezeki di giveaway ni, thanks ye

aboya said...

TAHNIAH SEMUA

arysha_fayyadh said...

Assalam syira,
tahniah3

mama3farhanah.blogspot said...

tahniah semua

Faris Fadzil said...

alhamdulillah tersenarai sekali . tahniah pada pemenang lain :)

Ein Farah said...

Alhamdulillah, tersenarai! thniah juga pada semua pemenang! :)

Anonymous said...

Alhamdulillah...Dapat jugak..
Tapi mcm mana nak redeem hadiah ni Syira?

Syira Lokman said...

tahniah semua ^_^ SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR)

Farina said...

Tahniah lah mng,, murahnya rezeki korang,, lpas ni saya akan buat yg terbaik...

Mia Liana said...

alhamdulillah.... tersenarai.. thanks syira..

Unknown said...

tenkiu adik syira sayang...nanti buat lagi ya GA...

Maria Firdz said...

Tahniah kpd pemenang...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah