"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, September 2, 2015

Baki-baki cuti semester.

Assalamualaikum
hye semua :)

Masuk je bulan September maksudnya hanya tinggal beberapa hari je cuti semester, bermula 7 September ini Syira akan kembali ke UM sebagai pelajar tahun 2. 
happy? sedih ? takut ? excited ?
entahlaa..tak rasa apa-apa..kadang-kadang macam nervous sebab setiap sem macam-macam kisah and pengalaman pahit manis ada.
Kadang-kadang excited tak sabar nak habiskan lagi 3 tahun di UM.

Sepanjang tahun pertama sebagai pelajar kaunseling and penghuni kolej ASTAR memang best sangat ! rasa cepat je masa berlalu...pejam celik pejam celik tido tonggeng terbalikkk lepas ni dah jadi 2nd year student, lepas tu 3rd year, lepas tu pelajar tahun akhir and majlis convo :D
yang tu excited...hehe..tapi tu semua 3 tahun lagi..
tak sedar pun umur dah 21 tahun..
misi sebagai pelajar tahun 2 wajib ada...hehe..antaranya dekan tiap sem, join projek best-best and semoga rezeki sepanjang tahun akan bertambah and diberkati :)) hehehe..
rezeki banyak tapi tak berkat pun tak best juga kan...
Alhamdulillah untuk semuanyaaa..thanks korang sebab selalu support and doakan Syira. Semoga korang murah rezeki juga !
Tq juga buat klien baik hati yang sudi sewa tapak iklan , review di blog dan ig..Syira tak kenakan bayaran mahal pun..sekadar nak tolong korang..kumpul duit sikit sambil belajar ni.. :D

Doakan la Syira rajin update blog nanti ye..haha..kadang tu nak update tde masa, bila ada masa idea pula lariiiiiiiii...macam mane nak kejooo ye dakkk ? tumpooo kome oiiii..
Balik UM kali ni excited nak kenal junior junior yang ada, maklum la..awok dah jadi senior..hehehe..
Syira akan pastikan Syira jadi senior paling comel, awesome, optimis kebabommmm..kah !
berangan sangatttttttt :P

jumpa nanti di lain entry, Syira nak menyiapkan 1 lagi entry paid review...tunggu next entry oke !
so sesiapa yang nak Syira review ig ke, blog, fb, online shop dan sebagainya emel syiralokman21@yahoo.com.my atau PM je di page Blog Syira Lokman...harga termurahhhh :D

Thanks sudi baca... ^_^


11 comments:

Nieyl said...

Salam Singgah...
selamat kembali ke U ye...:)

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Samalah... minggu ni je last nak cuti puas-puas kat rumah... sedihnyaa..

The Kehalusan Kelembutan said...

Moga dipmudahkan segala urusan mendatng syira!

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat berkuliah

Busyra Bt Takiyudin said...

samala.. tapi sy praktikal semester ni.. selamat kuliah syira.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
moga segalanya dipermudahkan AMIN
chaiyok3 :)

Maria Firdz said...

Selamat belajar syira...

Qaseh Vee said...

semoga dipermudahkan segala urusannya ...

M.Syamsid Dhuha said...

goodluck :D

ana said...

Salam perkenalan
http://lianasulaiman96.blogspot.my

emalin mohd said...

Semoga kekal cemerlang dalam study

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah