"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, September 27, 2015

MALAIKA OIL Minyak Rawatan Muka Berkesan.

Assalamualaikum
hye semua :D

Jom cantik cantik dengan minyak rawatan muka Malaika Oil.
Korang makin risau jerawat makin banyak ?
Dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan ?
Jom cuba Malaika Oil minyak rawatan muka yang pastinya BERKESAN !

Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah anda secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil. Malaika Oil mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah. Tak susah pun nak guna, mudah je tau :D


Sebotol Malaika Oil ini mampu menghilangkan :

✔ Jerawat.
✔ Parut Jerawat.
✔ Muka Berminyak.
✔ Bintik Hitam & Putih.
✔ Mengecilkan Pori.
✔ Kulit Rosak dan Kering.
✔ Tiada kesan sampingan.



Keunikan Adunan Semulajadi.
Ramai tertanya-tanya apakah bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Malaika Oil. Antara bahan tersebut adalah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.


DIJAMIN Tiada Pengelupasan &
Tidak Menipiskan KULIT kerana :
.
✔ 100% Dari Tumbuhan
✔ Tiada Pengawet
✔ Tiada Bahan Kimia
✔ Tiada Bahan Sintetik
✔ Tiada Bahan Tiruan



Malaika Oil merupakan rawatan minyak yang diformulasi sendiri oleh pengasasnya, Cik Humaira Hasnan. Pada asalnya Malaika Oil hanya diperkenalkan kepada rakan-rakan terdekat, namun atas permintaan yang tinggi beliau telah mengkomersialkannya untuk berkongsi rahsia kejelitaan ini.

Produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.


Malaika Oil sesuai dipakai dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan sebelum tidur. Selain itu Malaika Oil juga boleh dijadikan serum untuk menanggalkan parut dengan menyapukannya pada kawasan bermasalah dan biarkan semalaman.


Apakah fungsi utama Malaika Oil?
Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersih kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil.

Adakah Malaika Oil ni serum?
Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah sebelum tidur.

Malaika Oil boleh putihkan kulit?
Malaika Oil tak menjamin boleh memutihkan kulit tetapi Malaika Oil mampu bertindak membersihkan kulit secara total dan menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit anda sihat dan berseri-seri sepanjang hari tanpa jerawat dan jeragat.

Adakah Malaika Oil sesuai untuk muka berminyak?
Sudah semestinya kerana Malaika Oil membersih muka secara mendalam dan mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari make up dan bahan kimia. Minyak semulajadi Malaika Oil akan menggantikan minyak kotor itu.

Boleh tak nak pakai dengan produk lain?
Boleh digunakan dengan mana-mana produk yg bersesuaian dengan kulit muka anda. Tapi seelok-eloknya elakkan produk yg dibuat dari bahan kimia berbahaya.




Malaika Oil MEMANG AJAIB & BERKESAN!

Malaika Oil berkesan seawal sapuan pertama, menghilangkan jerawat seawal 3 hari!

Jom order sekarang !!!

FACEBOOK : malaikaoil
INSTAGRAM : @malaikaoilofficial


4 comments:

emalin mohd said...

Semoga bisnes terus berjaya

Inani Hazwani said...

Wahh menarik ni :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

bagus juga mnyk ni ya..

Eintan Nurfuzie said...

kan.. bahan semulajdi dia tu yg kta nk tgk dulu dari bahan chemical

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Entri promosi Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10
dan entri ini Malaika Oil - Produk Semulajadi Terbaik Untuk Kulit Anda

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah