"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, September 5, 2015

PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB

hye semua !
Pernahkah tak korang terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? 
Siapa pernah join program affilate ? Promote link and dapat duit ! mudah kan :D
Syira dan ramai blogger pernah terima komisyen dari beberapa program affilate sebelum ni tau and jangan lepaskan peluang jana wang melalui  PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB ^_^
Program yang baru bermula and kalau korang join cepat..ajak kawan-kawan lain join pun dapattt komisyen bila ada pembelian tauuu ! 
Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. 
Daftar sekarang melalui link berikut: [KLIK SINI]

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Apa yang lebih menarik lagi?
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

BE OUR AGENT NOW & GRAB YOUR CHANCE TO EARN MONTHLY COMMISSION.

Free registration.
You don't need to keep stocks.
You don't need to handle orders.
All you do is just sharing URLs and earn comission.


Apa tunggu lagi ? JANA WANG DENGAN PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB :D
jom daftar segera !! - [KLIK SINI]

1 comment:

emalin mohd said...

Simple je kan? Yang penting usaha.. Ada banyak cara jana income online ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah