"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, September 3, 2015

MYHARA Muslimah Fashion and Style.

Assalamualaikum
hye semua :D


MYHARA Muslimah Fashion and Style menjual pelbagai baju muslimah yang berkualiti dengan harga berpatutan secara belian borong atau biasa.
Pertama kali terjah ke page MYHARA, Syira rambang mata melihat pelbagai design dengan warna ceria...comel oke ! sopan and selesa, itu yang paling best ! Kalau korang nak tahu koleksi MYHARA bukan sahaja untuk perempuan tapi ada juga baju untuk lelaki. :D 





Semua produk MYHARA adalah menepati piawaian kualiti yang ditetapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan dikongsikan kepada muslimah di Malaysia. MYHARA menyediakan Baju/Tshirt/Palazzo kepada seluruh muslimah di Malaysia dan mengalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan...jimat oke jimatt...




Untuk yang dah berkahwin and nak beli baju comel buat pasangan anda ! MYHARA ada koleksi pakaian couple. Beli 2 helai dengan harga yang lebih murah :D korang pilih je nak design bunga ke, gaza, baju khas buat warga johor atau design dengan warna ceria..semua ada !


Fabrik yang digunakan untuk menghasilkan produk MYHARA adalah dari campuran kapas dan polyester. Fabrik ni sangat popular tau and sesuai sebagai pakaian harian, pakaian kerja dan pakaian seragam !

selesa and tak panas tau sebab tu fabrik ni jadi pilihan !

Keistimewaan fabrik :

  • warna tidak luntur jika dibasuh.
  • warna terang.
  • fabrik tidak mengecut jika dibasuh.
  • fabrik kirang berkedut.
  • selesa dipakai.
  • tahan lama.

macam-macam design ada..pilih je nak yang mana..pelbagai warna, pelbagai gaya :D
yang penting..sopan and trendy !

Ada promosi ke tak ??? mestilahhh ada :D
PROMOSI 3 helai rm100 utk baju muslimah tanpa head tag !!
FREE POSTAGE ke semenanjung untuk 3 helai tau !


 Setiap kali nak beli online mesti korang risau tentang saiz kan ? sebab kadang-kadang saiz baju ni tak sama..korang jangan risau, untuk semua baju MYHARA korang boleh pilih saiz yang korang nak tanpa was-was..kenapa ? sebagai MYHARA dah sediakan carta ukuran saiz di bawah ni :D
so sebelum order, pastikan size korang betul tauuuu !

Dah ramai yang berpuas hati dengan pakaian dari MYHARA. 
korang boleh ke facebook dan instagram MYHARA untuk lihat komen-komen positif dari pembeli. Lepas baca confirm korang pun rasa nak beli !





mesti dah rambang mata nak pilih kan ? jom terjah MYHARA !
Pakaian berkualiti dengan harga berpatutan !


FREE POSTAGE ke semenanjung untuk 3 helai tau !

FACEBOOK : MYHARA MUSLIMAH
INSTAGRAM : MYHARAMUSLIMAH
NO TELEFON/WHATSAPP : 60102346920

apa tunggu lagi ?? jom shopping online di MYHARA !
MUSLIMAH FASHION AND STYLE :D



9 comments:

Puan Wawa said...

Comey..!")

Nieyl said...

Salam Khamis..
singgah sini pagi ini..
wah!menarik la..nanti nak terjah la....

Afidah Azmi said...

harimau selatan jer...hukhukhuk

Maria Firdz said...

Menarik... Boleh cuci mata gak ni

Hasif Rahman said...

Blog Walking~ =))

Nik Ainaa said...

dah lama aina xbeli bju muslimah, asyik baju kurung je. nnti nk beli bolehlah intai di myhara muslimah

Izzati Ghafur said...

cantik baju gaja yg ada hijau tu

Eintan Nurfuzie said...

labuh.. tu yg cik en suka...

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Comel comel baju muslimahnyaa.. Tergodaaa sejenak

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah