"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, September 11, 2015

Produk D'AIRIS BEAUTY Murah dan Original.

Assalamualaikum
hye semua :)

Sudah menjadi fitrah manusia, kebanyakan wanita sangat mementingkan kecantikan. Sekarang ni bukan wanita je nak lawa, lelaki pun sama. Kalau boleh sehingga usia mencecah 40 tahun ke atas, wajah masih mahu nampak muda dan bertenaga.
Dah cuba pelbagai cara namun sukar mendapatkan apa yang anda idamkan ?
Jom terjah D'AIRIS BEAUTY !
Menjual pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang murah serta original.


Nak kurus ??
Nak cantik ??
Nak gebu gebas ??
Nak mantap & ketat aset wanita ??
Nak tampil sado & macho ??

Jangan risau..lepas terjah D'AIRIS BEAUTY confirm anda takkan risau lagi !
lepas ni makin lawa, makin handsome dan bijak menawan la kannn :D


Antara produk TERHANGAT DI PASARAN yang korang boleh dapat ialah : 

Glutacaps rm 109
Babies blink 5in1 rm 24
Dz garcinia rm 109
Syma beauty skincare rm 54
Glow glowing beauty skin rm 49
K colly rm 86
Jamu rahsia bidan kampung rm 39
Jus caliph kids rm 54
Secret skin white kawai collagen set jihan rm 131

& banyak lagi promosi !!!

*harga tertakluk pada perubahan semasa.


Macam-macam produk kecantikan dan kesihatan yang dijual tau :D  Kalau nak senaraikan semua memang tak cukup la satu entry ni. Banyak sangat kelebihan yang korang akan dapat.
  1. Pelbagai produk sesuai untuk lelaki dan wanita.
  2. Sesuai untuk pelbagai umur dari kanak-kanak hingga dewasa.
  3. Produk berkualiti dan mendapat kelulusan KKM.
  4. Testimoni yang terbaik dari pelanggan.
  5. Harga terendah
  6. Mudah digunakan
  7. Terkenal di pasaran
  8. Dijamin original.
  9. Diyakini Halal
  10. Selamat digunakan.

pilih je nak yang mana.
Pastinya ORIGINAL dan MURAH !


Lepas ni kalau nak beli apa sahaja jenis produk kecantikan dan kesihatan sama ada untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak tak perlu susah mencari kedai ke jalan sana-sana.
 Semuanya anda boleh dapatkan melalui D'AIRIS BEAUTY. 
Tak perlu keluar rumah, kalau sibuk sangat or tak ada masa order online je.
Bayar dan tunggu barang sampai, lepas tu boleh pakai secara konsisten.
Yang penting kena pakai secara konsisten la kan jangan baru seminggu guna dah terus tukar produk lain..nanti takkan nampak perubahan ketara.

Dapatkan pelbagai pilihan produk KECANTIKKAN, KESIHATAN & PELANSINGAN BADAN !
HARGA MURAH + ORIGINAL!


KLIK LINK DI BAWAH UNTUK ORDER :D



FACEBOOK : 

FACEBOOK PAGE : 

INSTAGRAM : 
https://Instagram.com/babiesblink_caliphkids_murah

WECHAT : airisbeauty

WHATSAPP/TELEGRAM/SMS : 011-17753206


8 comments:

Syah said...

jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.htm

ombak bergigi said...

om follow sini #4470

Anonymous said...

Good

ombak bergigi said...

om tag kak syira :)

http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/09/giveaway-shawl-by-melodi-cinta-kita.html

hamizah che mat said...

jemput singgah
JOM FOLLOW SAYA

aeinna Musa said...

tAg syira kt sini
http://www.aeinnamusa.com/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

yaya cendana said...

tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

tq.... :)

D Airis Beauty Shoppe said...

🌙SALAM AIDIL ADHA🌙

📢📢📢RAYA PROMOTION !!!📢📢📢
Diskaun !! 🎉 Diskaun !!🎈 Diskaun !! 🎊
🎁FREE GIFT SHOPPING RM 100++🎁
❤SAH SEHINGGA AHAD 27HB SEPT❤

👉AURORA SX = RM 59
👉AMIRNA TABLET = RM 27
👉AZANIS SCAR (NEW) = RM 39
👉BELLA SINUS = RM 22
👉BABIES BLINK 5IN1 = RM 24
👉BABIES BLINK COFFEE = RM 18
👉BABIES BLINK CHOCOLATE = RM 19
👉CALIPH KIDS = RM 50
👉DIMAZ KAPSUL = RM 42
👉GLUTACAPS (NEW) = RM 110
👉IZEARA 6 INCH = RM 50
👉OLICANDY = RM 40
👉PEWITT SOAP = RM 29
👉VIMAX CANADA = RM 69

💯% ORIGINAL
✔POSTAGE ASING
✖NO TAWAR MENAWAR

FAST RESPOND
🌸D'AIRIS BEAUTY🌸
🎀Health & Beauty Online Shoppe🎀
WHATSAPP/TELEGRAM●011-17753206●

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah