"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, September 23, 2015

Belian ONLINE koleksi Syira Lokman

Assalamualaikum..
hye semua :D

Syira ada berita baik buat semua peminat koleksi by Syira Lokman :D sebelum ni kalau nak beli, kena datang butik Zmar Apparel Shoppe yang terletak di Alam Avenue Shah Alam kan..tapi kali ni tak perlu penat or susah nak cari lokasi butik..sebab....
MULAI HARI INI DAH BOLEH ORDER SECARA ONLINE ! KALAU MALAS OR TAKDE MASA DATANG BUTIK, WHATSAPP TAUUU ^_^

NAZRIN : 016 9745362
ZALITA : 017 204 5027

Alhamdulillah...baru mula jadi vendor di butik Zmar Apparel Shoppe Alam Avenue Shah Alam April yang lalu, kali ni kalau korang nak sangat koleksi Syira Lokman tapi jauh, sibuk atau takde masa nak pergi..boleh order secara online !
Kalau nak tengok sendiri, rasa jenis kain or tengok baju, tudung dan telekung yang lain, boleh serbu butik Zmar Apparel Shoppe ^_^
Alaa..tak susah pun nak cari..dekat je dengan butik SBU..
Kalau korang nak tahu, di butik ni banyak lagi vendor lain juga tau !
tapi kalau pergi wajibbb beli koleksi Syira Lokman ! 
wajib oke..
hehe..limited pieces tauuuu  :D semua dibawah harga RM100...dress pun RM79 je okeee ! 
Takde yg lebihhhh..syokkk kannn ? kalau tempat lain beratus-ratus..beli koleksi by Syira Lokman..semua berpatutan !

LACE BLOUSE ni hanya berharga RM55 sahaja !! ada 6 warna...korang boleh pilih nak warna pastel or warna teranggg :D kain lembut and dihiasi lace warna senada di hujung lengan !


KNIT COTTON CARDIGAN ni ada 2 warna pink and baby blue...comel kan Syira pakai :D hehehe...
tak banyak lagi stok yang ada !
sekarang ni musim nak habiskan stok je :D jom cepat order ONLINE ! Whatsapp nombor diberi ! ^_^


PUNJABI LONG BLOUSE hanya RM55 !
ni stok terbaru Syira Lokman di Zmar Apparel Shoppe ! cepat borong sebelum stok habis !! ada 6 warna, kain berkualiti dan lining menutup punggung.


Telekung ni kainnya sangat best oke ! tak jarang, sejuk..and corak sangat lawa :D
paling best design kat bahagian muka, nampak kemas sangat ! Bila pakai memang nampak cantik sangat sebab terletak je... macam-macam warna ada, pilih je nak mana di Zmar Apparel Shoppe !
HANYA RM65 RM65 RM65 !

KURTI BLOUSE yang comel comel ni PALING LARIS !!!
Tinggal beberapa helai je lagi, tak banyak dah....ada pelbagai design menarik.
Korang pilih je nak warna apa..hanya RM45 RM45 RM45 !
Jangan lepaskan peluang memiliki Kurti Blouse yang berkualiti !
Selalu kain jenis kasar kan ..yang ni cotton crepe oke :D
Sangat best and selesa..


Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang  dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • baju kurung lace
  • kurti blouse
  • telekung
  • songket blouse 
  • lace blouse
  • punjabi long blouse
  • and many more :D


Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


HARGA BERPATUTAN !
Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D
Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @11pm- 7pm

Instagram : 


MULAI HARI INI DAH BOLEH ORDER SECARA ONLINE ! 
KALAU MALAS OR TAKDE MASA DATANG BUTIK, WHATSAPP TAUUU ^_^

NAZRIN : 016 9745362
ZALITA : 017 204 5027


##nak gambar barangan yang dijual ? jom follow instagram Zmar Apparel dan Syira Lokman ;)

7 comments:

ikhwan yusuff said...

wah.. dah ad koleksi sendiri.. btw tahniah syira

Nik Ainaa said...

punjabi long blouse tu cantik :)

Syahidah Fadilah said...

lace blouse tu cantik.. tp gambar punjabi tu xkuar gmbar, xdpt nk tgk, huhu

Emy Effendi said...

wahhh, banyakk nyeee O_O
rambang mataaa, hehehe

Busyra Bt Takiyudin said...

wahhh. tahniah syira.. teruskan usaha dlm bisnes.. :)

emalin mohd said...

Kenapa gambar sebelum gambar telekung tak keluar gambarnya?

Syira Lokman said...

@Syahidah Fadilah masalah line slow kot..syira buka kuar je gambar

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah