"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, September 28, 2016

Body Lotion Ecowell Melembapkan Kulit Anda.

Assalamualaikum
hye semua :)

Kalau korang masih ingat set travel dari Ecowell ni ada 4 jenis barangan. apa lagi satu eh ? hehe..
Syira minta maaf sebab ambil masa nak review, mesti korang tertunggu-tunggu kan..hehe..biasalah Syira memerlukan mood yang baik untuk update blog :P


oke, jom kita sembang tentang Rich Moisturizing Body Lotion pula.

Ecowell Rich Moisturizing Body Lotion mengandungi apricot oil dan shea butter yang kaya dengan pelembap. Losyen badan ini amat sesuai untuk semua jenis kulit walaupun mereka yang mempunyai jenis kulit kering. Bila korang pakai je lotion ni, terasa kulit tu macam bayi sebab lembut je lepas sapu.

Kalau korang nak tahu, kandungan yang ada dalam body lotion ni boleh menyembuhkan, memperbaharui dan memberi kesimbangan pada kulit. Ecowell Rich Moisturizing Body Lotion juga boleh melindungi kulit daripada penuaan dan menghilangkan kedutan agar kulit lebih sihat. Selalu yang tak syok bila pakai lotion ni, kalau lotion tu melekit, betul kan ?
haa..Ecowell Body Lotion ni tidak melekit dan ia menyerap dengan baik dalam kulit kita, so tak la rimas rasa berminyak bila sapu pada kulit nanti :D


Kelebihan Rich Moisturizing Body Lotion
  1. Melindungi dan menyihatkan kulit 
  2. Menghasilkan semula sel-sel kulit 
  3. Merangsang pembentukan kolagen 
  4. Memberi aktioksidan kepada kulit 

Cara Menggunakannya :
  1. Picitkan Rich Moisturizing Body Lotion pada tapak tangan.
  2. Sapukan di sekitar kulit pada waktu pagi dan petang. 
  3. Gunakan setiap hari untuk hasil yang terbaik. 

sesiapa yang ada produk dari Ecowell ni kita geng ! hehe..yang lain kalau nak geng macam Syira juga, boleh beli melalui link di bawah :


SiteGiant
http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series


Lazada
http://www.lazada.com.my/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-careseries-12297593.html


Shopee
https://shopee.com.my/shop/7728479/


11street 
http://store.11street.my/nestore


FaceBook
https://www.facebook.com/ecowellorganics/



#travelset, #bathset, #30-Day Application, #Organic Bath and Body Care Collection, #ICEACertifiedOrganic, #Dermatologicallytested, #NormaltoOilySkin, #Eco-Friendly, #Travel-FriendlyPack, #bestseller, #ecowell, #naturalelixirs, #organicingredients,

2 comments:

Nadratul Syazwana said...

Macam famous je Ecowell ni. Nampak ramai dah yang try. Nad dah lama tak pakai body lotion hihi.

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

menarik...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah