"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, September 9, 2016

Senarai pemenang Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua !!

*entry republish* (senarai pemenang baru)


alhamdulillah !
senarai peserta pun dah keluar dan hari ini tibalah masa yang dinantikan..
jom lihat siapa yang kena !! :D
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Wang tunai RM30 x1 

Wang tunai RM20 x1 


Topup RM5 x1 


Tuntut melalui - [SyiraLokman]


-----------------------------


(TOP REFERRAL)
Wang tunai RM50 x1 

Tuntut melalui - [nurfuzie]


Image result for TAHNIAH

ALHAMDULILLAH..murah rezeki semua :)

tahniahhh !
terima kasih sudi join giveaway Syira Lokman :)
terima kasih sponsor :)
Semoga kita terus berjaya dunia akhirat !
lepas ni harus setia dengan blog Syira tauu and selalu support #serenitysyiralokman :D
jumpa di next entry ! ^_^



Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)
### SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR) 
tarikh akhir tuntut hadiah : 16 September 2016 :)


24 comments:

Mas said...

Alhamdulillah Thniah buat pemenang!

gulew kapas said...

tahniah

Maria Firdz said...

Tahniah kepada pemenang.. terlepas nak join segmen Syira kali ni...

CikLa Shahril said...

Tahniah kpd pemenang...

Along Misuari said...

Tahniah kepada semua pemenang GA ini...
Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Siti Nurzafirah said...

Congrats winners...

sya mimie said...

tahniah buat pemenang...

yang baik said...

As salam. Tahniah kepada semua pemenang. Selamat bergumbira :D

Shahida Dzulkafli said...

tahniah buat semua pemenang..

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

tahniah kepada yang berjaya

Masitah Samsudin said...

Congrats pada semua pemenang :)

Mya Farisha said...

Tahniah kepada semua yang menang :)

I N A A I N A A said...

Tahniah bagi mereka yang berjaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Yang lain cuba lagi ...

Maisarah Sidi said...

tahniah semua pemenang :)

Anis Khalilah said...

Tahniah pemenang.

suhaila Johar said...

tahniah semua pemenang

ros_reeza said...

Tahniah untuk semua pemenang!

Nur aFiQaH said...

Tahniah semua pemenang...

Jmbelog Hashim said...

tahniah

sayidah napisah said...

tahniah :D

Cik Ash said...

tahniah untuk semua pemenang

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang

Izyan Yan Cinnamon said...

salam sis pertama sekali yan ucapkan ribuan terima kasih dipilih sebagai pemenang baru..saya tak dak banner blog / produk untuk diletakkan pada blog sponsor berkenaan.Jadi sis,saya serahkan pada sis sama ada nak bg kat sapa2 / nak wat random lain ke..:) maaf sgt2..:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah