"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, September 21, 2016

Ecowell Hair Conditioner Kekalkan Kelembapan Rambut.

Assalamualaikum
hye semua :)



Setiap kali lepas shampoo rambut, masih ramai yang lupa nak pakai hair conditioner. Kalau minggu lepas, Syira berkongsi tentang shampoo dari Ecowell, kali ni Syira nak kongsi tentang hair conditioner pula. Hair conditioner ni korang perlu pakai bagi memastikan rambut korang lebih lembut dan dijaga dengan baik.
Pakai di hujung-hujung rambut je untuk memastikan rambut korang tidak mudah rapuh.
Sesuai untuk semua jenis rambut and boleh diguna setiap hari tau :D


Kebaikan menggunakan Hair Conditioner Ecowell :
  1. Rambut yang sihat, lancar dan terkawal
  2. Melembutkan, menyuburkan dan melindungi rambut kering dan rosak dengan mentega shea organik dan minyak vanila organik. 
  3. Menjadikan rambut anda berkilat, licin dan sihat. 
  4. Memberi kelembapan dan membantu menyembuhkan pelbagai keadaan kulit kering.
  5. Mengurangkan kerosakan akan menyebabkan rambut yang lebih panjang dan sihat sepanjang masa. 


Cara guna : 

  1. Bilas rambut anda dan sapukan kuantiti yang mencukupi di hujung rambut. 
  2. Bilas dengan teliti selepas beberapa minit.



SiteGiant
http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

Lazada
http://www.lazada.com.my/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-careseries-12297593.html

Shopee
https://shopee.com.my/shop/7728479/

11street 
http://store.11street.my/nestore

FaceBook
https://www.facebook.com/ecowellorganics/



#travelset, #bathset, #30-Day Application, #Organic Bath and Body Care Collection, #ICEACertifiedOrganic, #Dermatologicallytested, #NormaltoOilySkin, #Eco-Friendly, #Travel-FriendlyPack, #bestseller, #ecowell, #naturalelixirs, #organicingredients,

7 comments:

Ros said...

macam senang je nak guna hair conditioner ni.

luqman zakaria said...

tak pernah dengar pasal produk nih sebelum nih..huhu

Kak Long said...

Organik ya?
Bau pun mesti best.. :>

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh bgs ni..

ZULHILMI TEMPOYAK said...

bila tgok pasai rambut2 ni teringin. tp.. rambut mkin xdek.. huhuhu

yaya_flanella said...

Wah boleh cuba ni. Yaya lepas syampu wajib pakai conditioner kalau tak rasa rambut macam keras. Haha!

Nurul Shahira said...

Sha pun tengah cari conditioner yang sesuai. Sekarang ni x pakai conditioner rambut kejung cam dawai! Haish T_T

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah