"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, September 16, 2016

Terangi Hidupku - #bersatuTENAGA

Assalamualaikum
hye semua ! :D

Ingat tak Syira pernah buat 1 video dengan kawan-kawan Syira and Syira ajak korang join sekali ? Alaaa..yang dalam entry ni (klik sini).

so dengan bangganya Syira nak beritahu yang Lagu Terangi Hidupku - #bersatuTENAGA telahpun sempurna! Ramainya rakyat Malaysia yang turut memeriahkan lagu ini bersama Faizal Tahir, Elizabeth Tan dan Jaclyn Victor. Seronok bila semua rakyat Malaysia berbilang bangsa share and support ! Memang sporting la korang..Teruja Syira tengok video ni, ada yang menyanyi and ada yang menari :D
Mesti korang tak sabar nak tengok video full ni kan? Jom, mana tahu kot ada muka korang yang comel and handsome tu ke..hehee..





Terangi Hidupku

Memandang jauh menyusur cahya
Terpikat ku memandang indah semua
Terasa hati mula gembira
Membuatku melangkah terus saja

Ku kejar mimpi
Dan percaya sepenuh hati
Takkan sempurna hidupku tanpamu

Senyumanmu
Buat aku
Merasa Bah’gia
Senyumanmu
Buat aku
Ceria sentiasa
Senyumanmu
Buat aku
Bertenaga s’lalu
Takkan terpisah kau dan aku

Oh~oh~oh~
Kau terangi hidupku

Oh~oh~oh~
Kau terangi hidupku

Kau bagai matahari di jiwa
Menyinari hidup bagai permata
Bersyukur aku atas s’galanya
Kau tetap di hati setiap masa

Kau terangi hidupku



Makin lama dengar makin best pula lagu Terangi Hidupku ni. Bersempena dengan Hari Malaysia hari ini apa kata jom ramai-ramai share video ini dengan ucapan sempena Hari Malaysia :D
Jangan lupa gunakan hashtag #bersatuTENAGA.


Salam kemerdekaan dan Selamat Hari Malaysia.

5 comments:

Muhammad Shahril said...

singgah kejap sini .. btw selamat hari malaysia . #bersatuTENAGA .. jom singgah blog shahril plk ..

BudakVanilla said...

menarik lagu tu. faizal tahir kan? best :D

Nurulatika Yunus said...

Wahh! Ary tue sy tgok video nie belum sempurna lagi :D
Good job Faizal Tahir

LadyBird said...

Xpnh dgr lgu ni.. Mesti best.. Salam satu Malaysia.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

yaya_flanella said...

Best lirik lagu ni hee

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah