"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, January 31, 2012

Ini Takdir Allah ..

Assalammualaikum
hye semua !



INI TAKDIR ALLAH ^_^

"Sesuatu yang telah ditakdirkan untukku, pasti akan aku dapat meskipun aku lari darinya, dan sesuatu yang ditakdirkan bukan untukku, pasti aku tidak akan dapat walau aku bersusah payah untuk mendapatkannya”


SALAM SAYANGGG !

14 comments:

akuamir said...

camne nak jawap salam sayang??=_=

EZAD AMIR said...

setuju dgn entri kamu ni..hihi

♥Lady Ainaa♥ said...

tak semestinya semua yg kita ingin miliki, kita akan memilikinya sbb semuanya ada hikmah disebalik ketentuan yang diberikan kpd kita.. Hanya Allah Yang Maha Mengetahui... Berdoalah tanpa putus

eva said...

betul betul! setuju! ;)

sYiRa LoKMaN said...

Ezad : hee..tq kmu ! :)

Lady Aina: betul tu akak...setuju sangat...doa tu penting ^_^

Eva: hehe..time kasih yea :D

[PCL] said...

redha akan ketentuanNya..

akuamir said...

setuju due tuju sangat,, :D

folllow sini keyh,,

akuamir said...

maksudku,, dah follow,, :)

sYiRa LoKMaN said...

PCL : betul tu :)

akuamir: tq Amir ^_^ da follow kmu juga

CCICute Design said...

kalo da cam tu terima je lah seadanya,,, ^_^

Lia Irdelia said...

takdir dan ketentuan..
harus terima dengan hati terbuka..

:)

sYiRa LoKMaN said...

CCI: betul tu :)

Lia: setuju sangat! ^_^

Mizan said...

"mungkin kamu membenci sst sdgkan ianya baik utk kamu, mungkin kamu menyukai sst sdgkan ianya buruk utk kamu..."
renung2 kan..

sYiRa LoKMaN said...

Mizan: betul tu kmu ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah