"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, January 7, 2012

Syira dapat Dolly laa :D

Assalamualaikum..
Hye semua!


SYIRA DAPAT DOLLY !
Siapa bagi Syira Dolly??...alaaa....
Kenapa Syira dapat Dolly??
Kenapa Orang lain tak dapat pun..??
ish,kome ni...ce saboo.... hehehe..
sebenarnya Syira dapat dolly sebab .. (scroll sampai bawah)

EH,TU SYIRA LAA ^_^


Syira follower ke700 untuk blog ccicutewatermark.blogspot.com..
haha..mula-mula macam pelik je baca tajuk blog tu .."TAHNIAH BUAT SYIRA"
ingatkan menang apa la tadi kan..rupanya Syira follower ke 700 blog cci..
wahhh~~ suke la..tak tahu pun cci mencari  follower ke700 kan..
btw,terima kasih cci ! (thank juga sebab puji Syira dalam entry anda..hee~ )
so cci bagi Syira dolly yg comel ni...meh tengok ni :D

comel je...macam Syira tak??..hehehe
terima kasih CCi

Jom terjah blog ccicutewatermark.blogspot.com

10 comments:

sarah mohamad said...

Tahniahhhh! Weee nak jugak dolly itteww :D

CCICute Design said...

sesama syira... ^_^ suka x.. mueheheh...

eqa sulaika said...

tahniah...w0u...jeles awk dpt dolly yg cantik + cute

Syarafi[skyforce331] said...

waaah dapat dolly dari otai seni kat WeloveArt iaitu CCi, pergh!!! hebat arr, bukan senang nk dapat ni, hargailah yeee :D

happy always :D

sYiRa LoKMaN said...

Sarah : hehe..thanx...minta la kat cci.. :D

CCI :suka sangat!!! comel..hehe...nak nak nak lagiii ^_^

eqa :time kasih kamu..hehe,jgn jelez :P

syarafi : heehe...tu la kan...suka suka suka sangat ! ^_^

CikNana said...

comel lh..best dia dpt dolly cumel..:)

cik puan muda umi said...

amboi comelnyaaaa..jeles pulak ni..hihi

sYiRa LoKMaN said...

cik nana : hehe best! comel ann :D

cik puan muda umi : hehe...jgn jelez..kte dpt comel punya :D

Suriada Sulong said...

cantekk blog nie... pinkish ! hehe

sYiRa LoKMaN said...

Suriada : hehe..thanx ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah