"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 3, 2014

Jejari Runcing Julai

Assalamualaikum
hye semua :)



tahniah !
terima kasih semua yang sudi komen,singgah and selalu baca entry di blog Syira :)
thanks juga buat silent readers :)
yang lagi best !..ramai yang rajin komen banyak kali dalam satu entry... :D
waa ~ macehhh :)

syira belum terfikir nak bagi ape untuk 10 jejari runcing ni..
tapi apa pun sila PM ..
nama,alamat dan no telefon ---->  www.facebook.com/syiralokman

selamat hari raya..maaf zahir batin :)

24 comments:

ANa Ahmad said...

wahhh... ramainye hehe
tak sangka top 1 hehehe

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Pada Semua Yang Berjaya

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya punya alamat dah ada kan hehehe .tq Syira

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah pada semua pengomen tegar:)

kenny977world said...

Tahniah....

Normi Nieza said...

tahniah..:)

mama amir said...

Selamat hari raya...tahniah kepada yg rajin ni...

Eellee Nana said...

Wah. Tersenarai juga dlm top 10. Hehe

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Zuhaira Nasrin said...

tersenarai.hehe. ^_^

Nurizan Ahmad said...

Betul2 tegar ni..hihi..tahniah ye top 10 semua :)

cik kiera said...

Terbaik mereka semua ni :D

izzeyda said...

tahniah kepada semua pengomen tegar..memang tegar mereka mengomen ye..

ain syafieqa said...

eh, top 5..hehe..nanti ain pm ye..

Akif Imtiyaz said...

TERBAIK .......

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah...ok jap akak pm details

Mimi Azirah said...

akak dh anta details

Asha Lya said...

lya pun trsenarai tq syira

Asha Lya said...

tahniah semua terbaik

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah semua

husna zahidi said...

tak sangka tersenarai jugak.. terima kasih ye syira..:) nnti husna pm detail..

siti azurah said...

tahniah kepada yang tersenarai ..

siti zawiah said...

tahniah kepada yg tersenarai..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah