"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 5, 2014

PEMENANG Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)

alhamdulillah...
tamat sudah Giveaway Ramadhan Raya pada 4 Ogos jam 6 pagi :).
Syira nak mohon maaf if sekiranya ada khilaf sepanjang giveaway ini berlangsung :)

tibalah masa yang dinanti-nantikan !
pengumuman pemenang Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman.

inilah 62 pemenang ------>


Bloglist Ogos dan September x10 [Syira]
*dah masuk ..tengok sebelah kanan blog :)



Kad blogger dan Kad raya x2 [Syira]



Novel Ramlee Awang Murshid Sunan Nanggroe Sang Kembara x1[syahmi]



Hello Kitty Bath Salts x1 [AHR Online Shope]



Shawl x 2 [hunnyshawl]



Shawl x1 [SarahAbdullah]



Tudung x1 [norfarihan]



Kerongsang x1 [norfarihan]



2 brooch x1 [irine]



Kad blogger x5 [ana.ahmad]



Sticker keyboard x1 [Ashalya]



Header x1 [Syaza]



Banner non animated x5 [kakyah]



Bloglist x10 [Syaza]



Blog Review x3 [wan.ashikin]



Voucher RM5 utk barang preorder di blogshop Cayesha x 5 [ShairaElianis]



Lavender Aromatic Essence Moisturizing Mask x1 [Julia-AA]



Topup RM10 x1 [ssurianah.yana]



Topup RM5 x2 [siti.meriam]



Topup RM5 x2 [syahmi]



Topup RM5 x2 [wanrus.wanie]



Topup RM5 celcom/maxis x1 [ShairaElianis]



3 TOP REFERRAL
Tudung bawal aidijuma x2 [nurulaqidah]


*Ketiga-tiga top referral akan mendapat kad blogger dan kad raya  [Syira]


Sila berhubung dengan sponsor anda..klik je nama mereka ye :)

sertakan ---->

nama :
hadiah yang dimenangi :
link entry giveaway anda :
alamat dan no telefon jika perlu :

TERIMA KASIH SEMUA :)
Terima kasih sponsor...tahniah kepada yang menang dan yang tak menang...
insyaAllah ada rezeki lain menanti :)

maaf zahir batin :)

##Tarikh akhir tuntut hadiah ----->  12 OGOS 2014

41 comments:

Norhasniza Khalid said...

tahniah buat mereka semua.. :)

shahida rahim said...

tahniah semua pemenang :)

Noura Qifays said...

Wahh! ramainyaa pemenangggg... Tahniah semuannyaaaaaa

siti zawiah said...

Alhamdulillah menang topap.. :)

remaja comot said...

wah.. ramainya pemenang.. tahniah kepada pemenang... :)

Karya Mahirah said...

terima kasih syira.. alhamdulillah... tahniah pada semua pemenan...

Cik Nadyya said...

Alhamdulilah menang utk bloglist Syaza. thanks ^^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah bagi mereka yang menang..

Nurul Huda said...

alhmdulillah.. saya mnang :)

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat semua pemenang

Akif Imtiyaz said...

Tahniah jugak buat Syira dan semua pihak yang terlibat dalam menjayakan GIVEAWAY ini ...Tahniah sekali lagi

Noor Izwani Eliyana said...

Tahniah kepada yang menang. :)

Maria Firdz said...

Tahniah buat semua pmng...

ejulz said...

Alhamdulillah.. :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

alhamdullilah..dpt hdiah shawl..thniah pd pemenang yg lain

cik kiera said...

tak lekat pulak . heeee, tahniah pada semua pemenang :)

Aqilah Azmi said...

Alhamdulillah hehehhe

Aqilah Azmi said...

Thank u so much kak Syira!!!!

Que Bell said...

Alhamdulillah.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah kepada semua pemenang ... Yang kurang bernasib baik, jom cuba lagi ... http://jombercontest.blogspot.com

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,maaf zahir batin dik Syira..wahh..ramainyer pemenang dan tahniah kepada semuanyer..

Zuhaira Nasrin said...

Tahniah semua pemenang ^_^

azman Arsad said...

alhamdulillah
terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang

ain syafieqa said...

Alhamdulillah..menang voucher. terima kasih syira dan sponsor..

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua nya :D

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Alhamdulillah...dapat masuk dalam bloglist Syira. Syukran dear Syira (^^,)

Anizz Annisa said...

tahniah buat semua pemenang.. takde rezki nak menang..hihi.. :)

Ar Eirza Japar said...

alhamdulillah tersenarai dlm bloglist syira...tq :)

Eellee Nana said...

alhamdulillah, menang blog review
thniah pada pemenang yang lain :)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah semua yang menang

Mimi Azirah said...

tahniah kpd pemenang

Amer Amirah said...

alhamdulillah, tq ya!

husna zahidi said...

alhamdulillah.. terima kasih syira dan sponsor..:)

Eryna Ryn said...

Tahniah kepada semua pemenang ^^

miya amira said...

Alhamdulillah...hehehe

Akif Imtiyaz said...

Cepat2 tuntuthadiah sebelum terlewat

sheda ucu said...

satu pun x sangkut huhu xde rezeki

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya tak ingat ada join ni ke tak..
Neway tahniah pada suma pemenang.

Nurul Huda said...

syira.. sya dh bgtau sponsor tuu.. but xde respon punn.. huhu :( tipu je lebihh sponsor tu..

suzzi junior said...

alhamdulilah ..thnks syira..dh maklum pada sponsor tp belom ada respon dari pihak sponsor

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah