"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 4, 2015

TAHNIAH ! Pemenang Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)


Alhamdulillah...tamat sudah giveaway Syira !
tibalah masa yang dinantikan..pengumuman pemenang Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman..


jeng ...

jeng .....

jeng.......

jeng........



RM10 x3 [Eymasu]




RM10 x1 [Salahuddin]




Bloglist Januari hingga Jun x10 [Syira]




Bookmarks LE x3[Amanina]




Novel x2 [Syahir]




Masker Savee x1 [Syahoney.Kitty]




Lotion Mistine + fridge magnet india x1 [Nanakimie]




Sepasang Blouse dan Skirt Lycra x1 [Rosniwati]




Topup RM10 x1 [Puteri]




Topup 10 x1 [Syahoney.Kitty]




Topup RM10 x2 [Syira]




Topup RM10 x3 [Aida]




1 TOP REFERRAL


RM20 x1 [Papaglamz]



TAHNIAH SEMUA !
SILA KLIK NAMA SPONSOR UNTUK MENUNTUT HADIAH YE !

..terima kasih sudi join and sponsor..
harap kalau rajin buat la entry penghargaan untuk sponsor ye..hehee..
maaf if ada salah silap !
jangan jemu singgah blog Syira Lokman tau! nanti kite rajin, kite buat giveaway lagi..hehee..
doakan kite !

btw, Syira baru buat instagram..jom follow :)
http://instagram.com/syira_lokman/

SEMOGA MURAH REZEKI ^_^

### tarikh akhir tuntut hadiah ialah 10 Februari 2015.. Selepas tarikh itu sebarang tuntutan bergantung kepada budi bicara sponsor dan pemenang.. thank you :)

37 comments:

Cik Puan Fadli said...

tahniah buat semua pemenang...

uihhhh..lama sunggoh x berkunjong umah syira...sehat dik?

Asha Lya said...

Tahniah smua yg brjaya

Cik Mimie said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Hunny Kitty said...

tahniah semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anizz Annisa said...

tahniah pemenang... xde rezeki la plak..huhu

aRz MoHa said...

semoga dimurahkan rezeki buat penganjur dan sponsor juga

yang baik Ishak said...

Tahniah!!! kepada semua yang berjaya.

nayfatimah rasyid said...

tahniah semua

sha dhira said...

tahniah buat semua pemenang :D

azman Arsad said...

Alhamdulillah.. terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang..
tahniah kepada pemenang-pemenang yang lain juga..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

TAKDE REZEKI...THNIAH PD PEMENANG

Maria Firdz said...

Tahniah buat semua pemng... Xde rezeki utk GA syira kali ini..

Fatin Diana said...

tahniah kepada pemenang :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah diucapkan buat semua pemenang ... Jom join contest kat SiNi

khaty aiman said...

tahniah semua..termasuk diri ini..alhamdulillah

Mila Hilas said...

trm ksh..ada luck kali ni

Noor Akma said...

Huhu....my blog tersenarai...!? Thankssss! Tahniah untuk semua! :P))

adianiez AIDA said...

Tahniah!!!

Mama Darwiish said...

tahniah kengkawan :)
x de r3zeki kali ni hehe

Mama Darwiish said...

tahniah kengkawan :)
x de r3zeki kali ni hehe

Along Polimas said...

Alhamdulillah..x sangka sungguh tersenarai juga..terima kepada sponsor...

nana kimie said...

Tahniah semua pemenang :)

tenku butang said...

xde rezeki.. tahniah semua..

nsdiyana said...

wah , terima kasih akak :D im soo happy alhamdulillah

Farah Huda said...

Alhamdulillah...tahniah kpd semua

Serikandi Solehah said...

Assalamualaikum wrt. tahniah kepada semua pemenang... Tak sangka minat saya suka2 join giveway ni mendapat tuah. Terima Kasih Syira sebab sudi pilih sy sebagai pemenang. InsyaAllah sy menghargai hadiah Bloglist tu smga perjuangan dan apa yang kita bawa mampu menyebarkan wangian taman2 syurga. Ukhuwah Fillah buat semua :)

Muhammad Khudri said...

tahniah buat pemenang

nana liena said...

dapat masuk bloglist pun okay la juga..hehehe.. tahniah jga utk yg tersenarai di atas..

p.sdah masukkan dlm bloglist jga.. :D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Selalu x bertuah..huhu..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Wahh..menang ye,Arz.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah pada semua.

POJIEGRAPHY BLOG said...

Tahniah buat semua pemenang! :)

Norma NML said...

tahniah kpd yg menang :-)

MimiDiyana said...

akak syira , saya tak dapat contact akak nana kimie untuk tuntut hadiah , hehehe maaf menyusahkan

Syira Lokman said...

@MimiDiyana mimi..syira baru je pm die di facebook..die ada je..awak dah pm die ke belum ???
pm akak sndri skrg di https://www.facebook.com/wan.syahirah.75

izzeyda said...

tahniah kepad semua pemenang.. alhamdulillah menang dapat masuk bloglist syira..

suhaila Johar said...

tahniah semua

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah