"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 9, 2015

INSTAGRAM - peluang untuk anda tingkatkan follower .

Assalamualaikum
hye semua !!



siapa ada jenguk page Syira Lokman ? if ada..mesti perasan satu post yang Syira minta link instagram anda kan...so kali ni Syira nak ajak korang semua yang belum tinggalkan link instagram page tersebut, sila berbuat demikian and link anda akan dimasukkan dalam entry ini..
TAMAT 12 Februari.

Sebelum tu, jom follow instagram syira_lokman.
Bagi yang dah tinggalkan link, jom semak link anda dah boleh follow kawan-kawan yang lain :D
goodluck ! ^_^

  1. http://instagram.com/ayunirafilah
  2. http://instagram.com/fiqa_nsz
  3. http://instagram.com/azaharnurul/
  4. http://instagram.com/fieyrahnazri/
  5. http://instagram.com/izz_zara_shoppe/
  6. http://instagram.com/amirkhalis/
  7. http://instagram.com/yangbaik
  8. http://instagram.com/syieraa_shieraa
  9. http://instagram.com/rosniwatie
  10. http://instagram.com/eellee_collection
  11. http://instagram.com/arolmubin
  12. http://instagram.com/Izzanye/
  13. http://instagram.com/miya_amira/
  14. http://instagram.com/khatyaiman1/
  15. http://instagram.com/kak_ngah/
  16. http://instagram.com/izhs97/
  17. http://instagram.com/syazaraihanah/
  18. http://instagram.com/mya_farisha/
  19. http://instagram.com/n.izah.a/
  20. http://instagram.com/faqihhakim
  21. http://instagram.com/kakyongzatie
  22. http://instagram.com/fhatinamelia
  23. http://instagram.com/finasophie/
  24. http://instagram.com/carnations_beauty
  25. http://instagram.com/_adindabaizura_
  26. http://instagram.com/iam_ikaa/
  27. http://instagram.com/emma_dianamazlan/
  28. http://instagram.com/papaglamz/
  29. http://instagram.com/ana_ahlia_masri/
  30. http://instagram.com/sxrxhnxjwx/
  31. http://instagram.com/rayyankata/
  32. http://instagram.com/sayidahlurvechoc/
  33. http://instagram.com/_maamieiqi_/
  34. http://instagram.com/dielamerpati/
  35. http://instagram.com/sunnyyunus
  36. http://instagram.com/ms_adilah/



31 comments:

Adinda Baizura Mazlan said...

Syira, ABM dah cuba klik. Dia kata not found :'(

POJIEGRAPHY BLOG said...

Wah! Bagus ni boleh saling kenal mengenali bila share akaun instagram heheheh

Syira Lokman said...

@Adinda Baizura Mazlan dah edit..baru perasan..tq bgtau :)

Syira Lokman said...

@POJIEGRAPHY BLOG kannn...boleh saling kenal !

BudakVanilla said...

wah nak follo semua la. heheh XD

Akif Imtiyaz said...

Wah menarik..sama2 dt tambah kenalan.

Cik Kyra said...

Wah bestnya! Nanti i follow you.... hihi... kite ada dua ig.. boleh la dua2 follow ig syira.. hihi.. singgahla kt supplements.kyrashoppe eh.. :)

Halim Brothers said...

Nak sponsor

AllAboutLife said...

Nak bertukar-tukar cerita dan tips. TQ for sharing. Salam perkenalan.

www.cikguzack.com

Khadijah Mohamed said...

akak tak ada instagram... tapi akak nak bubuh anak akak punya instagram heheh.. boleh ya boleh ya...

http://instagram.com/sxrxhnxjwx

anak akak baru baik dr sakit... semoga dia gembira mendapat ramai kawan.... :)

dalila said...

wahh..bgsnye..nnt sy follow syira ye..

Maria Hasun said...

thumbs up

Fhatin Amelia said...

nak join boleh? :)
http://instagram.com/fhatinamelia

Syira Lokman said...

YANG NAK LINK IG ANDA DIPROMOTE..SILA TINGGALKAN LINK DI PAGE SYIRA LOKMAN YE...KLIK LINK DI ATAS :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

saya ada ig, tapi x aktif..hehe

Papaglamz said...

Yeay...!!! Nak join jgakzz.. Dah komen kat page syira. Rq.. Hehee

yang baik Ishak said...

terima kasih syira... akaun insta saya dah masuk dalam senarai di atas..

sha dhira said...

this is oshem.. leh follow-mollow ig.. :D

Jie Susanos said...

hehe..kena bt instagram dulu la ni..

Emma Diana said...

nak join juga boleh x ?
http://instagram.com/emma_dianamazlan/

irra yyan said...

@rayyankata :)

sayidah napisah said...

instagram sayaaa

@sayidahlurvechoc

:)

Syira Lokman said...

@Halim Brothers alaa..ga dah mula la bro

Syira Lokman said...

TINGGALKAN LINK IG ANDA DI PAGE SYIRA LOKMAN TAU ^_^

Norma NML said...

Baru perasan & baru join :)

izzeyda said...

alaa tak ada ig, tak dapat nak masuk list.. huhuhu..

Akif Imtiyaz said...

Pada yg ada ig boleh la join sama2

Sani Sini Sana said...

ini IG saya sis Syiralokman

http://instagram.com/sunnyyunus

Dunia Zumal said...

Zumal pun dah follow Syira ^-^

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Betulke IG boleh increase follower Syira?
Akak xde IG :(

Nadia Johari said...

la melepass

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah