"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 2, 2015

OOTD # Dusty Pink with Grey

Assalamualaikum
hye semua :)


No matter how u feel, 
Get up, 


Dress up, 

,
Show up, 
And never give up !



Bawal circle dusty pink : Padieka Raccolta
Hello kitty sleeveless tail dress : Kitschen
Glitter grey cardigan : Ta ingat beli kat mana :P hehee
Dusty pink chiffon skirt : Kenanga Mall (outlet)
Ankle floral sport shoes : Ipoh Parade (outlet)



16 comments:

idzwa kamaruddin said...

Comel :)

Asha Lya said...

Cntiknya syira nak ke mna tu

yang baik Ishak said...

nice combination...
untuk orang muda sesuai sangat lah... terutama kasut yang ranggi tu... :D

nayfatimah rasyid said...

LAWA ;)

Nik Ainaa said...

cantik pakai labuh mcm tu. agak sush nk cari baju muslimah yg bfesyen. boleh beli mna tu? (^▽^)

jemput singgah http://nikainaa.blogspot.com/ (~ ̄▽ ̄)~

tiy tirah said...

Cntiknye <3

Zuhaira Nasrin said...

Nice ;)

izzeyda said...

cantik dan cute syira pakai macam tu..

sha dhira said...

Nak pi mana tu syira.. like that dusty pink color. :D

Farid Laham said...

cantik kasut tu :)

aswa leyla said...

beautiful lady :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik baju tusuka plak...

BudakVanilla said...

suka tengok tshirt labuh tu. cantik sangat. sesuai dengan skirt. cantik la awk nie. .:)

fyna said...

lawa kaler tudung tue. ^____^

khaty aiman said...

puan umah lawa ngan comel sungguh haih..

aRz MoHa said...

pakaian serta dressing yang sopan dan patut di contohi anak muda sekarang

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah