"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 1, 2015

Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman TAMAT !

Assalamualaikum
hye semua :)

Terima kasih buat semua yang sudi menyertai Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman !
Alhamdulillah..
ramai peserta yang sudi join and secara rasminya Syira nak umumkan....
giveaway TAMAT ! :D

Syira akan mula blogwalking ke blog semua peserta dan tarikh pengumuman pemenang akan diberitahu nanti oke :)
korang pun intai intai la blog peserta lain juga, boleh rapatkan uhkwah !
boleh kenal kenal..mana tau kot jumpa jodoh :D 
haha..tapi jodoh untuk yang bujang je oke :P 
yang dah kahwin jangan gatai keladi miang sangat ye !


Syira nak ingatkan sekali lagi supaya SEMUA PESERTA FOLLOW SEMUA SYARAT *jika ada
di sini Syira nyatakan kembali semua syarat boleh check semula dah follow ke belum..
Terima kasih ! :)

Syarat :

1. Follow blog atau google +



2. Follow instagram

[Puteri] [Eymasu]*jika ada 


3. Follow twitter



4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda 
lihat sendiri page ape yg anda like)



5.Join group



6. Follow facebook


All the best ! semoga murah rezeki :D

4 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Mesti para peserta berdebar-debar nak tunggu keputusan. All the best kepada semua yang join.

Mama Darwiish said...

sgt berdebar heheh :)

sha dhira said...

Blogwalking time.. Semoga ada rezeki di sini.. amin.. :D

Atira Ameer said...

Good luck kpada semua pserta ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah