"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 25, 2015

MASKER AJAIB by IBU RANGGI

Assalamualaikum
hye semua :)

Produk penjagaan luaran dan dalaman memang harus dimiliki oleh setiap wanita terutamanya. 
Banyak sangat produk yang dijual tapi tak tahu mana yang berkualiti kan ?
jom cuba 1 produk tradisional iaitu MASKER AJAIB by IBU RANGGI  :D



1001 KEGUNAAN MASKER AJAIB by IBU RANGGI 


Cara penggunaan :

1. Cuci bersih miss V.
2. Hujung jari basahkan
3. Celup dalam paket Masker ajaib nie
4. Oleskan di dalam Miss V

Khasiatnya 

  • Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus.
  • Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup.
  • Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang.
  • Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj.
  • Miss V akan menjadi cerah dan pinkish.
  • Berfungsi untuk mengecilkan lubang miss V dan masalah keputihan.



Masker ajaib ini juga mempunyai banyak kelebihan lain iaitu :D

Kulit berjerawat or gatal2..jerawat cepat kecut.


1.Cuci muka
2.Celup serbuk dan sapu jer serbuk dekat muka dlm keadaan muka basah (ala2 mcm pakai bedak sejuk)
3.Biarkan selama 30min atau sehingga kering dan bilas (LEBIH ELOK biarkan semalaman)

Kedut Muka hilang.


1Cuci muka
2.Dijadikan seperti masker setiap malam.
3.Hasilnya muka akan tegang & kedutan pun hilang
disamping boleh hilang jerawat

Penggunaan yang kerap boleh menegang & mengawet muda muka...

Sebagai air cucian Miss V.


1.Ambil secawan air suam
2.Ambil masker ajaib by Ibu Ranggi hujung sudu kecil sahaja
3.Kacau dengan air suam..
4.Basuh/cebokkan miss v.






Kegunaan dalam pantang (samaada operation atau normal)

1.Boleh sapu masker ajaib by Ibu Ranggi pada luka bersalin secara normal..Luka cepat kecut


Masalah buasir.


1.Cuci tempat buasir
2.Sapu dekat tempat buasir sehingga kecut...nak lagi berkesan ambil sedikit ujung sudu kecil kacau dalam air suam..minum..AMALKAN

Ketiak hitam.


1.Sental je dengan masker ajaib. In shaa Allah dengan izinNYA sel kulit mati tertanggal..licin jer rasa ketiak.
2.Sekiranya diamalkan daki akan hilang &kulit makin licin
3.Bau badan tiada lagi.


Jom dapatkan segera MASKER AJAIB by IBU RANGGI !
Produk tradisional khas untuk dalaman dan luaran ^_^



facebook : www.facebook.com
whatsapp ibu ranggi : 0125624346
call : 0132915956



#Product review by Ibu Ranggi.

4 comments:

Inspirasi Huda said...

Wah.. produk yang menarik! Untuk kegunaan semasa berpantang pun boleh juga.

Nadia Johari said...

Wah mcm best je

Azney Shamsuddin said...

macam best je produk nie







azneys,
http://www.azneyshamsuddin.com/

HASRUL HASSAN said...

Aisey.. ingatkan ada la gambar Syira pakai musker ni .. :P

www.hasrulhassan.com

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah