"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 2, 2015

Hubungi Syira untuk sebarang urusan :)

Assalamualaikum
hye semua :D


Ada beberapa orang tanya 
"syira tde instagram ke?"
"mana instagram syira, kenapa search jumpa orang lain?"

Haaa...selama ni Syira memang takde ig pun..
 share gambar di facebook, blog and twitter je..tu pun kat twitter tak banyak gambar ...
so melihat kepada pasaran sekarang semua dok lari g ig..kawan kawan pun ramai dah ada ig..

So, syira try buat my personal ig :D
Syira baru buat instagram jam 9.30 pm 2 Februari 2015 ! 
:D yeayyy !
haha..jangan yeay sangat sebab guna pun tak reti :P

hehehe...orang lain dah lama ada, syira baru belajar nak guna :P ehhe..
tpe..lepas ni..misi baru dengan instagram :D

INSTAGRAM : http://instagram.com/syira_lokman/

jom follow :D

sebarang perkara yang ingin dibincangkan, boleh berhubung dengan Syira di ----->

FACEBOOK : Wan Syahirah
EMAIL : syiralokman21@yahoo.com.my

Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, promote contest, blog, ig, fb, twitter, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :) sabar ye if Syira lambat reply... :)
* Syira lebih aktif di fb !

Other than URL given, I do not own any other social media network. ^_^
Thank you !

13 comments:

Halim Brothers said...

Jom syira buat food review

Afiqah Azmee said...

yayy dah ada ig! takpe, senang sangat apps dia hehe.

Muhammad Shahril said...

singgah sini . nanti shahril follow IG yeee

BudakVanilla said...

bagus lah dah ada ig. .hehehe. . :)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Welcome to IG Syira! :)

Zuhaira Nasrin said...

Nnti kita follow ig syira :)

Hero Borneo said...

saya belum ada IG..malu jadi old timer punya orang

miya amira said...

tahniah n done folloW IG syira...
hehehehe

ezyra daniel said...

dulu zyra pon tak pernah terfikir nak ada IG sebab jarang selfie..haha..tapi kwn2 asyik hasut so skrg rajin plak dok update gmbr kat sana..

yang baik Ishak said...

wah... bestnya Syira dan ada akaun insta
jom kita follow

cikpuan zahraa said...

Salam syira. Nak letak link blog syira kat blog saya boleh?

Syira Lokman said...

hye semuaaa ! hehehe..

pa pe urusan contact yeee...
ehhee..syira baru je buat ig..hari ke 4 ni..hahah..jom follow !

@cikpuan zahraa boleh je awak :)

cikpuan zahraa said...

Thanks!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah