"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, June 28, 2015

BUTIK INSPIRASIHANA - Anggun Bersyariat Indah Terpelihara !

Assalamualaikum
hye semua :)



Butik Inspirasihana merupakan sebuah syarikat yang mula beroperasi pada asalnya dirumah sekitar tahun 2009 melalui online.
Kepakaran Butik Inspirasihana adalah memberikan kemudahan kepada wanita muslimah di luar sana untuk mendapatkan pilihan fesyen pelbagai design yang Anggun Bersyariat Indah Terpelihara mengikut peredaran zaman. Inspirasihana ialah jenama Peneraju Tudung Labuh No 1 di Malaysia semenjak 2009 lagi sehingga sekarang.
BUTIK INSPIRASIHANA - Anggun Bersyariat Indah Terpelihara !
Melalui motto "Anggun Bersyariat Indah Terpelihara", Butik Inspirasihana telah menggunakan perniagaan untuk memberikan kefahaman Islam tentang cara pemakaian yang menepati syarak khususnya melalui tudung.

Pihak Inspirasihana juga bersungguh-sungguh untuk menjadikan pemakai Tudung Labuh tetap kekal mematuhi syarak dan dalam masa yang sama dapat membawa imej Mukminah Professional sesuai dengan keperluan zaman agar dapat berada ditengah-tengah masyarakat menjadi tamsilan keindahan
Islam.


Jangan bimbang kalau malas nak keluar atau tak ada masa nak keluar tauu..boleh beli secara online oke :D mudah je..meh Syira ajar.. Klik je mana-mana gambar dan anda akan dibawa ke laman web Butik Inspirasihana ! so boleh pilih mana nak and order secara online je :D mudah kan.



cantik kan ? semua indah and paling best menepati syariat ! so tak susah nak solat, boleh solat terus je :D ada pelbagai saiz and pelbagai warna cantik sangat !
mesti rambang mata nak pilih..

Bagi yang berminat ..jom ke butik atau beli secara online.. 
KLIK MANA MANA GAMBAR DI ATAS ! :D


15 comments:

amal said...

Aaaaaaaaaa cantik cantikkkkk!

DRAMATIC UNIQ said...

Memang cantik-cantik pilihan tudung labuh di Inspirasihana ni.. dah lama usha facebook dia.. hehehehee... :)

boni kacak said...

wah.. nampak best dan menarik lah butik ni...

Puteri Wanita said...

nice sharing. cantik-cantik semuanya ... yang anak-anak pun cute juga :)

Jemput join segmen, Klik Sini.

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiklah tudngnya...

idzwa kamaruddin said...

wah menarik nie..

Haryani Mohd said...

Tudung nya semua mengikuti Syariah. Cantik! :)

azizah green line said...

anggun muslimah..cantiknyaa

Syira Lokman said...

cantik kann ! syira pun excited tengokkk

Yumida Huda said...

tudung begini yg menutup aurat dgn sempurna

Dunia Zumal said...

Pilihan terbaik untuk seluruh muslimah...

QasehnyaRania said...

cntik cntik la

Nadia Johari said...

semuanya cantik-cantik

Inani Hazwani said...

Suka jugak tengok tudung2 keluaran inspirasihana ni. Cantik semuanya :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
comei laaaaaaa

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah