"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, June 19, 2015

TAHNIAH ! Pemenang Mini Giveaway by Syira Lokman

Assalamualaikum
hye semua :D

alhamdulillah !
selesai sudah Mini Giveaway by Syira Lokman.. 
selalunya cepat je Syira umum pemenang, kali ni agak lewat sedikit...
hehe..sorry ye...banyak kerja perlu diutamakan :)
study untuk exam di bulan Ramadhan..hehe..
senarai peserta pun dah keluar..so tiba masa yang dinantikan..
jom lihat siapa yang kena !! :D



Wang tunai RM10 x2 [Aimi]


Wang tunai RM20 x1 [BarakahCollections]

ALHAMDULILLAH..murah rezeki semua :) rezeki Ramadhan :)

tahniahhh !

terima kasih sudi join giveaway Syira Lokman :)
terima kasih sponsor :)
Semoga kita terus berjaya dunia akhirat !
lepas ni harus setia dengan blog Syira tauu ! sekarang musim exam, lepas ni cuti 2 bulan :D
banyak benda nak update!! tunggu..

jumpa di next entry ! ^_^
selamat berpuasa semua :D


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)
### SILA BERHUBUNG DENGAN SPONSOR MASING-MASING UTK MENUNTUT HADIAH (KLIK NAMA SPONSOR) 
tarikh akhir tuntut hadiah : 27 Jun 2015 :)

16 comments:

julia jamaludin said...

alhamdulillah ade rezeki dekat sini.
terima kasih syira sebab buat segmen ni :)

izzeyda said...

tahniah kepada semua pemenang..

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

mama 3farhanah said...

Tahniah kepada semua pemenang

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Mama Darwiish said...

tahniah :0 salam ramadhan

Diana Rashid said...

TQ shira..berjaya jugak akak kali nih..hahahah..

saye niza said...

Alhamdulillahhh...terima kasih..rezeki bulan puasa. terima kasih buat segmen ni ^_^

sha purplegirl said...

Tahniah kpd pemenang/.:D

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..terima kasih Syira.tahniah semua.tapak iklan yang size mane ye syira?

Kiera Rashid said...

Alhamdulillah.... Terima Kasih Sis syira.. Maaf lambat check. Syukur ^_^

Syira Lokman said...

@Azhafizah Md Nor tahniah ! saiz 100 x 100 ..pm di facebook je sis

Syira Lokman said...

TAHNIAH SEMUA..SILA PM SPONSOR MASING2 YEE ^_^

Mastura Aziz said...

tahniah

julia jamaludin said...

alhamdulillah..dah pm sponsor dah.. :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
waaaaaaaaaaaaaaaa
tahniah semua pemenang :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah