"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, June 25, 2015

Senarai GIVEAWAY RAYA 2015 !

Assalamualaikum
hye semua !!

Image result for hurray exam over
hurrayyyy !! exam dah habis :D Alhamdulillah, berakhir sudah junior year !
tamat dah sem 2 dengan jayanya..hehee..
happy dengan result sem 1 and insyaAllah semoga result yang lebih baik untuk sem 2 ni..
banyak sangat benda nak cerita..kisah sepanjang menjadi pelajar 1st year degree in kaunseling di Universiti Malaya.
tapi tu nanti Syira cerita oke..
bagi mood sampai dulu..hehe..maklum la...baru je jejakkan kaki di rumah..home sweet home :D
Tapi di entry ni Syira nak tolong promote beberapa giveaway and Syira pun dah join !
sekarang ni memang banyak sangat giveaway yang sedang berlangsung and ada yang hampir tamat dah pun.
semua hadiah best best tau ! yang pentingg..ada duit raya :D
mungkin ada yang tak sempat join semua or ada yang terlepas panjang...jom semak giveaway mana korang dah join..yang belum tu.cepat cepat submit entry before tarikh tamat oke ^_^
sama sama kongsi duit raya...hehee...
klik je link di bawah ! jangan lupa join semua ^_^


  1. Persiapan Hari Raya bersama Lazada
  2. Raya Giveaway Jualan Raya Meletop 2015
  3. Giveaway Ramadhan by Yanieyusuf
  4. Giveaway 2nd Anniversary Yana dan Dean
  5. Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100
  6. Giveaway duit raya dari BBL.
  7. Raya Giveaway by Sally Samsaiman
  8. Duit Raya RM50 by Cik EN
  9. First Giveaway by Cik Itah
  10. Giveaway Mega Raya by Azhafizah
  11. Giveaway Kad Raya 2015 by Kathy Rbain

Image result for hurray exam over



ALL THE BEST ^_^


SALAM RAMADHAN !
Selamat kumpul pahala :D



4 comments:

izzeyda said...

semoga berjaya syira.. ada juga yang join ada yang tak join..

Farhain Azmi said...

nak join semua GA tu..hehe

Inani Hazwani said...

Nanti ada masa nak join jugak :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
waaaaaaa
bertingkek2 GA uols join naaaaaaaa
good luck hokeyh

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah