"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, June 19, 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya


12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

budakbandunglaici said...

Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Syaza Syafeeqah said...

Assalamualaikum. Semoga berjaya. Jalan2 dr GA yg sama. ;)

http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Ms Qiya Saad said...

Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

http://qiyasaad.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html?m=1

MAT NOR said...

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

emma diana said...

Good luck dear :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalm syira,
wooowwwwwwwww
duit ghayer tuuuu
good luck hokeyh

gulew kapas said...

singgah sini. semoga menjadi yang bertuah mendapat duit raya ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Hazrina Halim said...

Salam Ramadhan...
singgah dari segmen sama..:)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

jom join GA by EmasPutih

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

#done follow :D

KasihShadz said...

Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

budakbandunglaici said...

Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah