"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, June 12, 2015

PROMOSI Glucose Cut Tea, Tudung Bawal Crepe dan Satin Yuhanis !

Assalamualaikum 
hye semua :) 

nak kurus tanpa berlapar ? berat badan naik mendadak ?
Kandungan gula dalam darah meningkat ?
Jom cuba GLUCOSE CUT TEA (GT) 


KEBAIKAN :
  1. mengandungi 100% bahan herba semula jadi. 
  2. mengadaptasikan konsep "Herbal Tea Formula"
  3. menyekat lemak /penyerapan gula berlebihan 
  4. menguatkn sistem penghadaman perut. 
  5. menghentikn kesan dahaga akibat kepanasan
  6. melegakan keletihan serta membantu menstabilkn glukosa darah. 

GT sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan/bagi mereka yang kurang bersenam.
Merupakan penawar terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis/diabetis serta mengatasi/mengawal masalah obesiti. 

Kalau dulu penat bersenam, kurangkan makan, kurangkan manisan semata mata nak turunkan berat badan kan, sekarang tak perlu bimbang..minum je GLUCOSE CUT TEA ni dan rasai perbezaannya :D
anda amalkan pasti berjaya !

Ramadhan nanti pasti ramai yang menghadapi masalah penghadaman, yelaa..makan banyakkk Ssemasa berbuka sampai lupa nak kawal kan..
tapi jangan bimbang, amalkan minum GLUCOSE CUT TEA ni dan anda boleh melakukan ibadah di bulan Ramadhan tanpa gangguan :D

Harga glucos cut RM145 
termasuk postage 


kalau dah kurus ,pakai baju meletoppp tak lengkap tanpa tudung yang kebabom untuk dipakai di pagi raya kan ??
jom scroll sampai habis..
hot!!!hot!!!hot!!! 
BAWAL CREPE AND SATIN YUHANIS IN THE HOUSE.


tak perlu nak cerita panjang, memang semua dah tahu kan :D
tudung yang semakin popular abad ini !
Grab now!!
hot colour,hot price...
kain berkualiti, pelbagai pilihan warna yang menarik dan tudung senang bentuk ! :D


Harga tudung bawal crepe : RM15
Tudung bawal satin yuhanis RM20 
termasuk postage

Apa tunggu lagi ?? jom dapatkan Glucose Cut Tea, Tudung Bawal Crepe dan Satin Yuhanis !
cantik menawan di pagi raya dengan badan sihat.langsing dan bergaya ! ^_^

whatsapp : 0179668425
facebook : Mardhiyyah Kamal


5 comments:

nor nazliana said...

menarik

Farah Waheda Wahid said...

tudung yuhanis ni tengah hot sekarang ni...he he he...

Nabihah Arrose said...

oh penyelesaiannya minum herbal tea :-)

Noor Najwa said...

saya tag akak http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/segmen-birthday-raya-2015-by-nanienacom.html

Cikgu Norazimah said...

wah, menarik ni ;)

p/s : Jemput join segmen bloglist Julai-Ogos CN ye di sini : http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah