"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, June 19, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Assalamualaikum
hye semua :)

*KLIK BANNER DAN LINK CONTEST DI BAWAH UNTUK SERTAI GIVEWAY HARI RAYA BERSAMA LAZADA MALAYSIA ! ^_^
KLIK BANNER ! KLIK BANNER !

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015 dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 


Rizman Ruzaini Blooming Lace Kurung 09 Pale Pink- Pale Yellow
Blooming Lace Kurung
Warna pale pink sangat manis dipakai di pagi raya ini rekaan Rizman Ruzaini.
Harga RM299. Ada pelbagai saiz ^_^

Gene Martino Pattern Baju Kurung Modern Red
Baju Kurung Moden Red

Gene Martino Pattern Baju Kurung Modern Red sesuai untuk wanita yang inginkan gaya mewah namun masih mengekalkan ciri-ciri tradisional.. pasti menyerlah di pagi raya ^_^
Harga RM125.


Reyhana Jubah Dress - Dusty Purple
Reyhana Jubah Dress

Reyhana Jubah Dress - Dusty Purple yang berharga RM165 sahaja ! :D 
warna eksklusif dan jubah ini boleh buatkan wanita tampak lebih tinggi.. 
tak percaya ?? cuba beli satu and pakai :D
Billy Buttons Fringe Shoulder Bag - Black
Fringe Shoulder Bag
Billy Buttons Fringe Shoulder Bag - Black berharga RM35.90 sahaja ! 
murah kan.. Syira pilih ni sebab sesuai dengan golongan muda macam Syira..hehee...

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :

Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 

------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

------------------------------------------------------------------
Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama : Gopro 4
Tempat Kedua : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50


 Syarat- syarat penyertaan :

Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. Jika kurang dari 3, penyertaan dibatalkan.
Link URL product/barang mestilah boleh di klik. 
Sila letakkan link blog di ruangan komen. Kalau tak boleh komen, boleh submit url dekat email : sayaiday@gmail.com
Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :) 
Contest bermula hari ini iaitu 19 June hingga 26 June (12 tengahari)

Pemenang akan dipilih berdasarkan entry terbaik dan mempunyai jumlah Referral yang paling banyak (check menggunakan Lazada Malaysia Google Analytic). 6 pemenang bertuah akan dipilih. 

Jika ada masalah dengan contest ini, boleh contact iday melalui email ni : sayaiday@gmail.com

9 comments:

budakbandunglaici said...

Wah BBL pun join jugak

ejulz said...

Gudluck.. :)

Pha Is said...

amboi.. dah bersiap untuk raya dah..

Athirah said...

walking here sambil follow :)

izzeyda said...

semoga berjaya syira.. akak join jugak..

Farhain Azmi said...

goodluck ye syira :)

Nik Khazami Nik aziz said...

good luck utk contest ni!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
jubah tu nice :)

Nor Hidayah Mohd Nor said...

Salam Syira :)

Contest datang lagi. Hehehehe

Jemput join ye :)

http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah