"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 24, 2015

Cara mudah promote Blog dan Instagram anda.

Assalamualaikum
hye semua !

Image result for follow

mesti ramai yang tertunggu-tunggu entry ni :D sekarang ni ramai nak cara mudah untuk tarik orang follow blog or instagram kan..
cepat meh sini. Syira nak tolong :) kalau sesiapa yang dah follow Page Blog Syira Lokman mesti dah tahu yang Syira selalu kumpulkan link blogger lain untuk diberi backlink secara percuma.
So dalam entry ni Syira dah listkan semua blogger awesome yang tinggalkan link di post page blog syira lokman !
Jom blogwalking, sambil tu boleh follow and komen..tambah kenalan blogger kan awesome ! ^_^

KORANG..TOLONG LIKE VIDEO KOLEJ SYIRA : ASTAR UM

BLOG :

http://www.naniena.com/
http://www.nurfuzie.com/
http://yangbaik.blogspot.com/
http://www.arzmoha.com/
http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/
http://adna2029.blogspot.com/
http://www.masturadin.com/
http://myafarisha.blogspot.com/
http://mimbarkata.blogspot.com/
http://seindahcerita.blogspot.com/
http://www.syamimirosnee.blogspot.com/
http://ilovebunga89.blogspot.com/
http://awansayatasana.blogspot.com/
http://www.zazazehra.com/
http://purplestarz89.blogspot.com/
http://ummumariah.blogspot.com/
http://ananiesaa.blogspot.com/
http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/
http://afidahazmi88.blogspot.com/
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/
http://www.kakgojes.com/
http://azraq-hydrangea.blogspot.com/
http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
http://vithebat.blogspot.com/
http://www.dramaticuniq.com/


INSTAGRAM :

https://instagram.com/ruqaiyahamanina/
https://instagram.com/eintan_nurfuzie/
https://instagram.com/yangbaik/
https://instagram.com/arzmoha/
https://instagram.com/_maamieiqi_/
https://instagram.com/mas2986/
https://instagram.com/mya_farisha/
https://instagram.com/nieylanadia/
https://instagram.com/nshahira88/
https://instagram.com/celebritylass_waniemasduki/
https://instagram.com/alfarouqcollection_ig/
https://instagram.com/khair_an_niesaaa/
https://instagram.com/emyameliaa/
https://instagram.com/chiffonskirt.outlet/
https://instagram.com/hijabschoice/
https://instagram.com/tashaqishaofficial/
https://instagram.com/ahkakgojes/


Terima kasih buat semua yang sudi tinggalkan link di page Blog Syira Lokman !
sambil tu jom follow dan like ^_^


TERIMA KASIH ^_^

Sesiapa yang berminat dengan FREE SWAP REVIEW DI INSTAGRAM.. sila FOLLOW semua link Syira di atas dan PM Page Blog Syira Lokman.


## Buat sesiapa yang tak sempat tinggalkan link blog dan instagram, jom cepat terjah page blog Syira Lokman, nanti Syira masukkan dalam entry ni ye..klik ----> BLOG SYIRA LOKMAN. 
TAMAT 31 OGOS 2015 !


23 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tp sy x de FB ;-(

Afidah Azmi said...

terharu giler bila Syira comment dlm blog akak...Tenkiu cyng...

lia ummiirfan said...

terbaekk syira lalingg :))

ikhwan yusuff said...

wah menarik ni syira... InshaaAllah blh BW kejap lagi...

izzeyda said...

wah ramainya.. tak sempat nak tinggalkan link kat Syira.. apapun thanks bagitau hari tu..

mimbar kata said...

terima kasih

ubai ismail said...

wah, bagus2 ... dpt tolong newbie mcm saya ni ^^

ubai ismail said...

wah, bagus2 ... dpt tolong newbie mcm saya ni ^^

emalin mohd said...

Wah best la syira..siap list lagi ni. boleh bw kejap lagi ni

Nadia Johari said...

tu dia..ramai..hehee

Eintan Nurfuzie said...

settle terjah

Syamimi Rosnee said...

Yeayyy! Thank you syira promote blog kita. :*

aRz MoHa said...

Terima kasih

nona senyum2 said...

LAH, RUPENYE SELAMA NI KOMEN, NONA TAK FOLLOW LG LAH, CISHH!
NASIB ADE GA TENGKU BUTANG TUUU, hehee

Ar Eirza Japar said...

yehhh...nsb sempat :)

Azwar Syuhada said...

Azwar dah like video and join segmen promote ni.. hehe.. ;)

DRAMATIC UNIQ said...

singgah sini sambil follow-follow... :)


Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

nor azman said...

sila lah komen di http;//ajax85.blogspot.com

kisah earty said...

tks Syira..datang dr segmen giveaway tengku butang.. :)

cik amal said...

untung depa :D

Sheila Mutalib said...

selamat blogwalking :)

CXopportunities said...

Ok tak sempat

adzairdawati makdara said...

Wahh boleh blog walking ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah