"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, August 20, 2015

OOTD # Pink, Yellow and Orange

Assalamualaikum
hye semua :)


Sometimes, finding the light means passing through the deepest darkness ...



17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comel dan juga sweet...

Azwar Syuhada said...

Cantik gabungan warnanya.. =)

Amelia Effendi said...

comel, hehe :)

Inani Hazwani said...

Cantiknyaa Syira :D

Afidah Azmi said...

simple but qute...

Myra Azraff said...

rajinnya syira post ootd kan :') btw nice skirt hee

Allene typicalmommy said...

warna yang berani...

✿ Ina Ainaa ✿ said...

kemas.. i like... hehehe

yanie yusuf said...

wahh sweet gtu...

Miss said...

Cantiknya :) Boleh jadi model ni, hehe :D

http://ruangmiss.blogspot.com/

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
niceeeee

aRz MoHa said...

Nak komen apa erk haha k singgah sini

IQ = Iez Qis said...

cantek =)

Cik Aann said...

ambooiii melaram yea..
Jom isi form untuk dapatkan small gift dari saya. hanya di hari jumaat aje tau.

Lovely Friday Charity!! Fill Up The Form & You will Receive a GIFT!

nona senyum2 said...

asalkan pink jer, sy suke ! hehee, lau ade mix pink pun sy rase ohsem sgt fesyen tuuu, ahhaa~

ootd nice !

izzeyda said...

cantiknya..

Nadia Johari said...

cantik sangat

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah