"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, August 6, 2015

PROMOSI Baju Kurung dan Blouse di SWEET MUSLIMAH !

Assalamualaikum
hye semua !

korang mesti selalu tercari-cari online shop or butik yang jual baju muslimah cantik-cantik kan ?Trendy tapi masih sopan..
pernah dengar tak nama Sweet Muslimah ?
kalau korang nak tau, Sweet Muslimah merupakan satu jenama yang mengeluarkan pakaian wanita dewasa dan kanak-kanak serta pelbagai tudung yang menepati syariat tau !

KLIK GAMBAR !
Sweet Muslimah sudah meniti di bibir penggemar atau "kaki shopping online"..bukan itu sahaja,
Sweet Muslimah ditubuhkan bagi membantu muslimah Malaysia mendapatkan baju-baju yang sopan dan trendy mengikut citarasa masa kini.


Baju Kurung Premium
SWEET MUSLIMAH Cantik bergaya, Syariat Terpelihara !
SM05 Toska
KLIK GAMBAR !
produk-produk yang dibawa adalah yang berkualiti dan selesa dipakai untuk sebarang aktiviti. Produk-produk oleh Sweet Muslimah adalah lebih memfokuskan konsep santai, selesa, sopan dan cantik menawan !
SM09 00001
KLIK GAMBAR !

SM09 00005
KLIK GAMBAR !

SM09 00006
KLIK GAMBAR !

SM09 00004
KLIK GAMBAR !

SM09 00008
KLIK GAMBAR !

SM10 00004
KLIK GAMBAR !

SM10 00005
KLIK GAMBAR !

Baju Muslimah
KLIK GAMBAR !
Semua produk Sweet Muslimah adalah menepati piawaian kualiti yang dietapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan dikongsikan kepada muslimah di Malaysia. Sweet Muslimah menyediakan Baju/Tshirt/Busana/Jubah kepada seluruh muslimah di Malaysia.dan mengalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan.

TD084 2 layer
KLIK GAMBAR !

TD116
KLIK GAMBAR !
Raya Haji dah nak dekat ni...so jangan buang masa...jom order online ! Klik gambar atau klik link di bawah untuk order secara online !
SM05 Toska
KLIK GAMBAR !




7 comments:

Ija Rased said...

menarik
#singgah sywal

Nieyl said...

Salam..
Selamat pagi...
Nieyl singgah sambil membaca =)
cantik²...boleh terjah nanti nie...

Eintan Nurfuzie said...

jalan2 sni.. nmpak cntik je semua

emma diana said...

serius semua cantik2 belako !

Nadia Johari said...

cantik bajunya

izzeyda said...

cantik2 baju tu..

emalin mohd said...

Suka baju lycra tu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah