"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, October 20, 2014

Cuti semester !

Assalamualaikum !
hye semua !

rindunyaaaaaaaa blog ni..hehe..
lama Syira tak habiskan masa sepenuhnya untuk menulis di blog, selalu kalau nak up entry pun tulis simple yang boleh..
yelaa...kekangan masa kann..
kali ni Syira banyak free time !
sebab apa?
ahaa..kalau korang nak tahu..Syira cuti mid sem 1 MINGGU :D
seronokkk....heaven ! 
cuti bermula 18 Oktober hingga 26 oktober ~

so boleh la update blog selalu ^_^
Mesti korang tertunggu-tunggu kisah kehidupan Syira sebagai pelajar Universiti Malaya kan..
dah sebulan lebih bergelar mahasiswa UM..
apa yang menarik ? :D tunggu !
memang banyak dah entry dalam draft, cuma belum berkesempatan nak edit and publish je..
sabar ye :)
nanti Syira publish banyak-banyak terus jadi bedtime story kome :D

Syira nak pergi holidayy...tak jauh..dekat dekat je :D
dekat mana ??
tu kena tunggu..nanti Syira story oke ^_^

Ouh, sebelum terlupa..
Tamat 23 Oktober ni and 
bagi sesiapa yang nak sewa tapak iklan, review blog, page, instagram, produk, contest dan sebagainya..
boleh PM syira di syiralokman 
atau 
emel je Syiralokman21@yahoo.com.my

berbayar ye :)
 tapi sangatlah MURAH ! ^_^

jumpa lain kali..
muahhhhh :D

##Siapa ada/sedang ambil diploma/degree and pada masa yang sama buat business and ada business card ??
PM syira (Syira Lokman) atau emel di syiralokman21@yahoo.com.my :)

9 comments:

Mad Parihh said...

wahh cuti ke mane tu hehee . parihh pon cuti seminggu , tapi cuti study week sblum final -_-

Farah Waheda Wahid said...

UM tak adalah sejauh mana dengan akak, lepas ni bolehlah jumpa kalau ada kelapangan...he he he...

Amanda Suria said...

Amboi mana dia nak pi tu kan...

Asha Lya said...

Slmt menikmati cuti syira

siti zawiah said...

bestnya pi bercuti..manfaatkan dengan sebaiknya yer kak.. :)

Sally Yatiey said...

Selamat bercuti ;)

yang baik Ishak said...

bestkan... dapat cuti panjang, boleh kita tengok syira update blog selalu

yang baik Ishak said...

wow... cuti pun boleh buat duit juga
baguslah boleh tambah duit poket kan

Azhafizah Md Nor said...

Selamat bercuti Syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah