"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, October 11, 2014

Deepavali Sale dari LAZADA Malaysia.

Assalamualaikum
hye semua !

Lazada Malaysia kini menjadi salah satu laman sesawang yang menjadi tumpuan mereka yang ingin membeli-belah secara atas talian. 
Tidak lagi perlu susah untuk keluar rumah, beratur dan masa juga dapat dijimatkan.
 Antara yang menarik perhatian adalah kepelbagaian produk yang dijual, kaedah pembayaran yang mudah dan penghantaran barang yang cepat kepada kita.

Sekarang LAZADA Malaysia sedang mengadakan Deepavali Sale !! :D
Deepavali Sale yang akan berlangsung selama 13 hari bermula 9th-21st October 2014.!

Kempen ini menumpukan 3 kategori utama iaitu Kitchen Must Have, Deepavali Fashion dan Best
Seller Mobile & Tablets !

1. Kitchen Must Haves.

Di LAZADA anda boleh memiliki pelbagai peralatan dapur yang sangat berkualiti dan pastinya murah :D
Yang ni Syira paling suka "Doube sided Pan" .
Kat rumah memang dah ada..best tau..boleh bakar ikan..masak macam-macam guna je double sided pan ni.
Beita baik untuk anda :D
Diskaun sehingga 68% diberikan untuk semua peralatan dapur. 


2. Deepavali Fashion

Kalau namanya dah shopping, tak sah kalau tak beli baju kan ? tambah nak Deepavali ni..
jom dapatkan saree, punjabi dan pelbagai lagi pakaian menarik dari LAZADA.
Pelbagai warna dan rekaan menarik, sesuai untuk semua peringkat umur..pilih je nak design macam mana, semua ada di LAZADA :D



3. Best Seller Mobile & Tablets

Bagi yang sedang mencari-cari phone baru, tablet dan sebagainya.
Anda juga boleh mendapatkannya di LAZADA :D

Diskaun sehingga 68% tau :D 
ahha...time promosi ni wajib la grab 1 kan ^_^



Seronok tak ? banyak lagi tau barang yang diprmosikan di LAZADA !
Sekarang ni tengah SALE uoollssss :D

Jom segera layari laman web Lazada Malaysia untuk status terkini tentang jualan hebat besar-besaran ini.

Jangan lepaskan peluang dengan sale
yang dijalankan sempena perayaan Deepavali ni. Hehehe :) !


13 comments:

Ummi Abida said...

Wahh, bestnya ada sales. Thanks for the info! Btw, I like your blog, so sweet!!

siti zawiah said...

wah gadget pun ada diskaun..menarik ni..

MISS ASMA said...

salam dan hai.. nice blog.. jom follow blog asma.. setelah dua tahun asma menyepi now i'm back.. http://asmasaerah.blogspot.com/2014/10/im-back.html

nOe suhaimi said...

wah...menarik ni...terima kasih atas info syira

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ datang dari blog mia

Fhatin Amelia said...

Wah best2 !

Akif Imtiyaz said...

Wow bestnyerrr ..

Akif Imtiyaz said...

Untun la kalau membeli dpat diskaun ..Semua org suka hehehe

Sally Yatiey said...

Jom shopping ;D

Invisible Me said...

Wah. Sale banyak ni..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

WAH.BEST NNI

yang baik Ishak said...

beli jangan tak beli...

Azhafizah Md Nor said...

alamak..terlepas suda

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah