"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, October 27, 2014

Juzt Neslo Online Gadjet Shop - Gadjet TERMURAH dan BERKUALITI.

Assalamualaikum
hye semua !

Anda peminat gadjet ?
Inginkan dapatkan pelbagai jenis gadjet terkini dengan harga TERMURAH ?
jom dapatkan semuanya di
Juzt Neslo Online Gadjet Shop


PIGEN TOUGH ARMOR CASE !!!

Design yang smart..very protective,,tak tebal sangat and tak nipis sangat..
Available for iphone 4 4s 5 5s 6
awesome kan?
Untuk case awesome macam ni cuma RM45 sahaja 




PF Flashing Earphone !!!
Available in three colour red,blue, & green 
Rechargeable light(if bateri habis lampu je padam,,music still playing) 

Harga termurah berbanding harga pasaran,,
untuk earphone awesome ni cuma RM85 sahaja !!! 


Adidas Headphone !!
Siapa suka headphone ?
Syira pasti ramai yang suka headphone kann...
jom dapatkan Adidas Headphone !
Sound quality sangat memuaskan,,nak bergayut dengan kesayangan pakai heandphone ni pun boleh built in mic !
Sesuai untuk semua jenis smartphone,mp3 and laptop 
RM55 sahaja .



Anda ada speaker beatspill tapi tiada hiasan??
Bosan?? Ini dia patung beatspill
RM90 sahaja !!! 


Casing ni waterproof tau,,boleh kena air dan boleh rendam,,

waterproof case redpepper note2, note3, s5 ..
RM80 sahaja,,
dijamin phone anda boleh menyelam bersama tuannya :D
hahaha..menyelam bersama phone..tak sweet gituwwww?? :P

so tak perlu la susah2 guna go pro bagai kalau nak snap or rakam dalam air lepas ni :D

Photo: Jeng jeng jeng,,,awek2 kiut kat luar sana,,meh rapat meh dekat,,saya nak tunjuk satu case awesome ni

WATERSAND CASE !!!

Tunggang terbalik dia bergerak,,abam2 sado kat luar sana kalau nak beli bole gk,,bagi dekat kesayangan eh,,sendiri pakai pun bole,,hahaha

Whatsapp/wechat/telegram 0177585313

#juzt_nesloOnlineGadjetShop #gadjetStuff #thank4support #keepSupportingMe


anda mahukan powerbank yang bergaya dan berjenama??
Jom dapatkan Chanel powerbank 12k mah,,

yang ni Syira pun tergoda :D

RM95 sahaja!!!
Complete set with 3month warranty !


Khas buat peminat tegar games ! :D
for sure korang tau apa ni kann...
dah lama idamkan ?? inilah masanya untuk anda rebut !

apa yang istimewa?

connect with bluetooth up to 6m.
comfortable to hold..

 only RM180 . 

silikon tablet rm40

ipadmini 
avenger ,marvel ,spiderman ,superman, parislove, pariscupcake ..

p3100/p3110 
realmadrid, barcelona, mu, chelsea, gloomy, tuzki, bearpink, bearbrown, pariscupcake, avenger ,marvel, spiderman.. 

p3200 
bearpink, bearbread, marvel ,avenger ,gloomy, rilakkuma, candypower, yummy ,londonbridge, londonbus ,porsche ..

note8 n5100 
porsche, candypower, ferrari ,londobridge, londonbus, chanel, yummy ..







HELLO KITTY POWERBANK !
Huarggggh ! favourite Syira ni..
Macam-macam watak animasi ada tau selain hello kitty ni !
mesti teruja nak borong semua ^_^





Anda minat photographer tapi tiada equipment??
jom dapatkan barangan terbaik abad ini :D

Monopod Multifunction Wireless. 
monopod biasa, tripod besar dan mini tripod.
Pouch bag dan manual juga disertakan sekali.

2 warna pilihan GOLD dan BLUE

RM95 sahaja !

banyaknyaaaaa gadjet yang SMART, COMEL,BERKUALITI and MURAH !

Kalau nak cerita semua memang 10 hari pun tak habis..
confirm rambang mata bila terjah Juzt Neslo Online Gadjet Shop :D
jom borong semua !

Macam macam gadjet dijual dengan harga TERENDAH !

What are u waiting for?? Order now !!!

Whatsapp, wechat, telegram : 017 7585313
Facebook : Juzt Neslo Online Gadjet Shop

17 comments:

Invisible Me said...

Semuanya menarik tertarik. Kena tunggu fulus menebal dulu. Hehe

Lieya Yaya :) said...

cantik2 barang nyaa

Farah Waheda Wahid said...

bolehlah cuci-cuci mata ni..he he he...

luqman zakaria said...

tq sharing.

Irna Nurasikin said...

good info...nk terjah tgk la...

siti zawiah said...

banyaknya.. :D

budakbandunglaici said...

alahai comelnya barang tu. nak kena terjah ni..

Sally Yatiey said...

Menarik ;D

Kyra Hizrina said...

salam singgah semula..

semua comel comel hehehe..

http://kyralovelious.blogspot.com/2014/10/selesai-sudehh-kuliahhhhh.html

yang baik Ishak said...

Banyak sangat barangan yang menarik dan comel... tetapi saya tak berapa pandai beli online... huhuhu

Norhasniza Khalid said...

wow!! cantik2 lah..

Ana Myhusna said...

Tagged!
http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2014/11/the-liebster-award-by-yun-sing-hazllina.html

Scha Nazri said...

Aaa, tergodaaaa!

keluarga bahagia said...

cantik dan pelbagai....

semoga Allah murahkan rezeki pemilik blog ini seperti derasnya aliran sungai,luas seluaas lautan dan berterbangan seperti debu yg berterbangan.

saya tumpang blogwalking kat sini:

Wanita lebih berisiko mempunyai masalah jeragat berbanding lelaki lebih kurang 12 :1 (wanita :lelaki)


Biasanya jeragat sering timbul di muka bahagian pipi,namun .......

Jemput baca semoga bermanfaat.
http://umiwarham.blogspot.com/


reezluv said...

banyaknya gajet..hohoho..berpinau mata aa

Cik Mimie said...

Memang tergoda tgk semua brg2 ni..haish, tgn da gatai je ni..duit BR1M baru je masuk,,hahaha

sYiRa LoKMaN said...

semua murah, berkualiti and pastinya cun melecun kome ^_^ moh le beli. !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah