"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, October 9, 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!

19 comments:

hidayu ayumie said...

sponsor pon join
heheheh
ayu da join dah follow sini da
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Akif Imtiyaz said...

All The Best Syira

Kathy R'bain said...

all the best syira..


kathyrbain.blogspot.com

Sally Yatiey said...

Kena join ni nanti..

Noor Izwani Eliyana said...

All The Best kak Syira! :)

mama 3farhanah said...

Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah dari segmen yang sama.

Iola said...

menarik :D

Fhatin Amelia said...

Good luck !

Anayizus -SBP- said...

gud luck syira :)

Invisible Me said...

Godluck

Invisible Me said...

Goodluck. :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good luck

yang baik Ishak said...

good luck semua peserta ... termasuk akak juga, coz akak join ga nie... :P

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Syira

Sabrina SA said...

good luck :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Cik Kumbang said...

Assalamualaikum.
Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

>> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-giveaway-2014-belog-cik.html

Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

Terima Kasih :)
Happy Blogging (^__^)

Hazrina Halim said...

goodluck sponsor.. hehe.. saya pun join... :)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Ayah Rie said...

Assalamualaikum...
Ayah Rie datang singgah dari segmen yang sama..good luck n all da best...jom singgah blog Ayah Rie baca Entry Lain....^_^

http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah