"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 23, 2015

Promosi dari EMBUN BEAUTY HOUSE kembali lagi !

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Promosi dari EMBUN BEAUTY HOUSE kembali lagiiii :D
Kali ni siap ada hadiah misteri tauuuu ! jangan ketinggalan..

Ingin dapatkan tudung rekaan terkini dengan harga yang murah ? :D
Syiria, Bawal sari, Bawal hoodie magic, Bawal printed, 3 layer Marisa, Tudung Instant, Tudung Ombak Rindu.??
Segalanya ada di Embun Beauty House :D


Syiria   1 helai RM15
  2 helai RM28

 apa tunggu lagi ?
jom rebut sementara stok masih ada :D

tak perlu la berhabis duit minyak pergi sana sini..
borong je di EMBUN BEAUTY HOUSE !

Bawal sari RM15 dan kebawah
Bawal hoodie magic RM9
Bawal printed RM9



3 Layer Marisa RM22 (free brooch)
Tudung Instant RM25
Ombak Rindu RM25

sekarang ni makin popular kan tudung instant..
jom borong design baru yang meletoopppp
! :D


Rm18/instant diana

setiap yang memakainya pasti nmpak cantik dan selesa..
dengan kombinasi warna yang sangat padan dan paling glamour uollss!..


Bawal sulam paisley/rm12


Bawal satin batik/rm18

Bukan itu sahaja ! :D
Embun Beauty House ada buat promosi combo tauuu !!!





memang jimat ! memang murahh..
jom borong untuk harga terbaikk !

Produk kecantikan,kesihatan, chocolate dan pelbagai tudung yang cantik menarik tertarik semuanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^


Ingin dapatkan kulit yang cantik dan putih ? Jom dapatkan sabun Al Razi dan Artibun Soap
Ramai dah menggunakannya, anda bila lagi ? :D

Sabun Al Razi    RM40 (M’sia)
                                                 RM45 (Sabah & Sarawak)


           Artibun Soap      RM10 (beli 5 free 1)




Banyak tau kelebihan produk ni...memang popular sebab ramai dah guna..kulit makin cerah, gebu dan kelihatan menawan :D
tak payah susah susah guna cara tradisional..

beli je dari EMBUN BEAUTY HOUSE ! kulit makin cantik dalam masa 1 minggu :D



MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK . 
Tau kan telur putih. 
Kalau korang nak susah-susah, jom la dok main pecah-pecah telur. Pastu nak kene simpan dalam peti ais kalau ada lebihan. Pastu bau hanyir sikit. 
Pastu nak tarik mak aiiiii.. Perit.


KALI NI, TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN

SANGAT BEST SEBAB :

- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tiada bau hanyir telur.

RM10 je uollsss !!

SelfStirringMugPH  RM35 

Apa selfstirringmugPH tu ? 
haa..kalau korang nak tahu..ni mug yang direka khas tau !
Susah nak jumpa kat tempat lain...
letak je air then automatik akan kacauuuu :D
mudahh dikkkkk oiii...

Apa yang lagi best ??
..MURAH !! :D


Mengikut kajian, wangi wangian mampu menaikkan semangat tau :D
 Semua suka wangi wangi kannn ?
Jom cuba pewangi terbaru jenama Chanel/Dior !
Hanya RM48. 
Murah dan pastinya berkualiti ! 

yang pasti botol perfume ni pun comel comel je uolllss :D

Ehem ! Huarrgghhhh !!!

all time favourite :D
jom borong chocolate DAIM ;D
Tak payah susah-susah nak beli kat Langkawi syurga Coklat tuuu..
beli je dari Embun Beauty House !
RM22 je okeyyyyy !


BEST SLIM produk khas buat anda yang ingin kelihatan lebih langsing !..
tak perlu diet yang menyusahkan..hanya makan BEST SLIM dan nantikan kelainannyaa..
Hanya RM30 !


Kalau korang malas nak bersenam tapi nak cepat kurus,
jom cuba DIET CHOCO.. banyak manfaatnya tau selain menguruskan badan and yang pasti rasa coklat sedap sangat !

Banyak kan produk di EMBUN BEAUTY HOUSE ni ?
cakap je nak apa, pasti ada !
and...
semua terlajakkk larisss ! :D

dari harga serendah RM9..memang murah muah semuanya :D

Pendek kata..segalanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^
Dengan hanya RM100, macam-macam boleh anda miliki !

Apa tunggu lagi :D
Jangan terlepas peluang ini kerana EMBUN BEAUTY HOUSE sedang mengadakan promosi istimewa tau :D


Phone : 01112502752


Jom segera kita ramai2 like dan shopping di EMBUN BEAUTY HOUSE !


13 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

menarik

Akif Imtiyaz said...

Wahhh Meriahhh !!!!!!!!!! Macam2 ada..

Nadia Johari said...

macam-macam die jual

sYiRa LoKMaN said...

@NURUL AQIDAH AZAHAR mmg menarik ! boleh terjah kalau nakkk...

sYiRa LoKMaN said...

@Akif Imtiyaz kann ! meriah sgt...mcm2 jual..kalau nak beli cakap je...mesti ada

sYiRa LoKMaN said...

@Nadia Johari kan nadia...mcm2 ada...seronok diberi job ! tlg org promosikan barang..hebat

Afiqah Azmee said...

kita ada self stirring mug tuuu!!! hahaha kelakar.

bilaaalah boleh shoppingkat malaysia ni hahhaa

Dunia Zumal said...

Pelbagai pilihan ada yer ^-^

Yan Saflina said...

Semua harga murah2! bestnya!

Syira Lokman said...

@Afiqah Azmee yeke? best kan guna..mudah..hahaa

Syira Lokman said...

@Dunia Zumal kannn..mcm2 ada..jom la shopping..murah sgt !

Syira Lokman said...

@Yan Saflina siaa ta suka vrg murah kan..ehehhee//

Cik Yaya said...

wahhh mcm2 ade tuuu ^o^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah