"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, January 10, 2015

Beriklan di blog Syira Lokman (2015)

Assalamualaikum
hye semua!

Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??
jom Syira terangkan dengan lebih lanjut :D

HARGA RUNTUHHHHH :D

Siapa nak beriklan banner atau review produk or perniagaan kat blog ini , murah je :D 
bagi yang tiada facebook boleh emailkan di
---> syiralokman21@yahoo.com.my



SEWA TAPAK IKLAN ---> 
Awak bagi banner/gambar dan link facebook/instagram/twitter...syira akan letakkan di tapak iklan tersebut selama sebulan..if tak ada org lain nak sewa, syira akan biar je banner/gambar awak lebih dari sebulan.. :)


REVIEW BLOG ---> 
Syira akan cerita tentang background blog,apa yang anda tulis dalam blog..latar belakang penulis blog..bilangan follower..susunan widget kemas ke tak..isi dalam blog menarik ke tak..
oke..sekiranya blog tersebut ada menjalankan perniagaan atau jualan produk, syira akan tulis juga tentang perniagaan/produk yang anda jual tetapi hanya nama je la..tak ada maklumat lengkap tentang harga ke,kelebihan produk ke..tu semua tak ada :) lebih kepada cerita blog..


REVIEW PRODUK/PERNIAGAAN/SERVIS ---> 
syira cerita nama produk/perniagaan.. gambar produk/perniagaan..harga...kat mana nak dapatkan..kebaikan produk..ciri-ciri produk..
dan no phone,fb,insta,tiwtter pun syira masukkan untuk memudahkan pelanggan call..


Selain perkara di atas ..bayaran yang dikenakan boleh dibincang di 
syiralokman21@yahoo.com.my atau facebook [wan.syahirah]:)

KELEBIHAN :

1. Purata pageviews 500-1000 setiap hari.
2. Harga terendah untuk beriklan berbanding blog lain.
3. Blog aktif.


TATATERTIB BERIKLAN DI BLOG :


Banner tidak ada gambar unsur-unsur lucah.
Banner tidak ada gambar alkohol.
Banner tidak ada gambar tembakau.
Banner tidak ada gambar penindasan pada mana-mana pihak.


*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)


syira tak kenakan bayaran yang mahal :)
pulang modal :D

so..apa tunggu lagi ??
Pembayaran melalui acc Maybank dan BSN :)



## Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke semasa :) terima kasih !

9 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... Syira,

Harga terbaik nie.. sesuai dengan GST yang di kuatkuasakan pada bulan april nie... harga runtuh. Moga2 mendapat sambutan yang mengalakkan. Amin.

mselim3

pls: moga berjaya k.

memmet lenggeng said...

Tahniah Syira, satu step ke depan

Cikgu Norazimah said...

Semoga mendpt smbutan ye

Cik Mimie said...

Semoga murah rezeki syira :)

Akif Imtiyaz said...

All the best syira..

sYiRa LoKMaN said...

jom sebarkan...moga murah rezeki ^_^
hehe..murah murah je ni.. ^_^ tq doakan..goodluck juga :)

Papaglamz said...

One day will be.. Tgk GA yg Syira nak buat nnt ni.. Hehehe.. Papaglamz singgah kat sini..

Miela Asmila said...

Boleh akak nak cuba..iklan...

sYiRa LoKMaN said...

jom beriklan di blog syira..murah2 je tauuu ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah