"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 4, 2015

"New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ"


Assalamulaikum
hye semua :)
KLIK BANNER ! KLIK BANNER !


EVERSOFT SKINZ Youth Recall, terkenal dalam mengatasi masalah anti penuaan. 


RUMPAI LAUT WAKAME 
Kaya dengan Kolagen-Phyto, Rumpai Laut Wakame membantu meningkatkan tahap kolagen dan secara jelas membantu mengurangkan kedutan serta mengembalikan keanjalan kulit untuk kontur wajah yang lebih menawan.

UME 
Dikenali sebagai aprikot Jepun, Ume mengandungi bahan antiglisasi yang melindungi kulit dengan menyekat AGE (Advanced Glycation End) yang mengakibatkan kulit menjadi kusam dan kuning hasil daripada penuaan. Ume diguna secara tradisional dalam ubat-ubatan Jepun untuk mencerah dan menghilangkan kulit kuning serta menyamaratakan tona kulit untuk kompleksyen lebih cerah dan berseri.

HIARURON SAN (Asid Hialuronik Luar Biasa ) 
Juga dikenali sebagai “Pancuran Keremajaan”, Asid Hialuronik Luar Biasa mengunci kelembapan untuk hidrasi berpanjangan bagi memelihara kelembutan, kelicinan dan kecerahan kulit. 


Mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall:

hehe..
sebenarnya Syira memang pengguna produk ni lepas PLKN dulu and packaging dulu pun lain kann..yang kotak putih tuuu..
memang berkesan..muka hitam jadi cerah semula :D
tu yang best !
bila nampak blogger AJ buat giveaway and hadiahnya produk ni....
lajuu la tangan ni menaip :D hehe..

Yang terbaru, Eversoft Skinz Youth Recall !
mestilah Syira nak cuba..
semakin excited apabila melihat Blogger AJ pun guna produk ni dannnnn....
BERKESAN !

Eversoft Skinz menjadi pilihan kerana ia merupakan rahsia kecantikan kulit Jepun. 
Siapa yang tak mengimpikan kulit cantik dan mempesona kann... 
Bahan-bahan tradisional semula jadi Jepun digunakan dalam produk ni, jadi tak perlu risau dengan kesan sampingan!

Eversoft Skinz Youth Recall ! 
meningkatkan tahap kolagen dan mengurangkan kedutan sekali gus mengembalikan keanjalan serta kelembapan kulit dan kelembutan yang berpanjangan :D
tak sabar nak cantik cantik ! ^_^


SLOGAN --->

"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana 
ekstrak semulajadi menjadi ramuan, produk terkemuka Jepun Eversoft Skinz Youth Recall menjadi tatapan, cantik berseri mengekspresi impian , menjadi dambaan gadis elak penuaan, 
menyerlahkan keremajaan menarik pandangan. :D



Hadiah :

5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilaiRM 250 setiap satu.

Pemenang akan dipilih berdasarkan entri dan slogan yang paling menarik dan kreatif.
Pemenang akan diumumkan pada 15 Januari 2015


11 comments:

Irna Nurasikin said...

Good luck,Syira..

AyueJean AJ said...

Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
Sila semak senarai peserta di :
http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

Sya Nadia said...

Wah.. Kalau sempat nak juga join.

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini dr GA yg sama, semoga berjaya :)

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

Fhatin Amelia said...

good luck !

Cikgu Norazimah said...

All d best ;) dear

Aqilah Azmi said...

Hi hi hi☺!!
Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe! GOODLUCK! WINK WINK!

Cik Mimie said...

Gudluck Syira :)

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Syira

sYiRa LoKMaN said...

^_^ tq doakan..goodluck juga :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah