"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, January 21, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira nak join giveaway dari Nile.com.my lagi :D
excitednya..banyak kali dah Syira join giveaway dari Nile.com.my, tapi belum ada rezeki nak menang.
harap kali ni bertuah :D
 Nile.com.my merupakan laman web shopping online terbaik di Malaysia. Nile.com.my  yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi melancarkan GiveAway sempena Tahun Baru Cina.

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
(KLIK KLIK KLIK)


Syira nak semua barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150 ^_^

















Jumlah :
RM26.80 + RM31.90 + RM23.60 + RM26.10 + RM32.10 + RM 2.90 + RM2.20 + RM4.30
= RM149.90


8 Barang dengan harga kurang RM150 :D
Murah kannn...
Tak sabarnya nak dapat hadiah dari Nile.com.my ^_^


Jom sertai dan check link anda di sini ---> http://www.nile.com.my/page.php?cd=98


Cara sertai : lyssasecret.com

16 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Dulu pernah dapat duit raya dari Nile! Hehehe.
Anyway, good luck ya Syira! All the best!

Nur Inani said...

menariknyaa. nak try jugaklah. hehee. lepas tu nak hantar penyertaan macam mana ?

baby comel said...

Gudluck ye shira

Normi Nieza said...

gud luck..:)

sYiRa LoKMaN said...

@POJIEGRAPHY BLOG untungla...syira join bnyk kali tp belum berpeluang..tunggu rezeki lain..hehee

sYiRa LoKMaN said...

@Nur Inani klik je link yg syira bg tu dear :)

sYiRa LoKMaN said...

@baby comel thanks ye..jom join skali...

sYiRa LoKMaN said...

@Normi Nieza tqq doakan !...jom join mana tau kot rezeki ^_^

Murni Mohd Yusof said...

goodluck syira, semoga ada rezeki join giveaway ni :)

Akif Imtiyaz said...

Wahh menarik..good luck syira

Syira Lokman said...

@Murni Mohd Yusof macehh..kmu pun join kan.goodluck :D

Syira Lokman said...

@Akif Imtiyaz thanks.. ^_^

aRz MoHa said...

semoga berjaya syira

aRz MoHa said...

semoga berjaya

aRz MoHa said...

semoga berjaya syira

Nik Ainaa said...

dtg singgah sini. :)

(( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah