"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 12, 2015

Alhamdulillah ! berakhir sudah :D

Assalamualaikum
hye semua !
Alhamdulillah...
settle 7 paper :D
legaaaaa..lepas ni boleh update blog selalu, boleh jenjalan intai-intai blog korang...
blog join giveaway banyak banyakkk ! tak sabarnyaa... 
excited bila dah sampai rumahhh..home sweet home ! ^_^ Hehe...

Selepas paper akhir..


menghuru harakan dewan exam dengan beriban riban gambar...
bakal bakal kaunselor ni :D insyaAllah...doakan !

cuba cari Syira yang mana satu ??
hahaha..confirm tak jumpa sebab dalam gambar ni Syira takde punnn :(
sedihh...balikk awal sebab nak balikk ipohhhhh :D

rindu Syira tak ??
 baik cakap rinduuuu sebelum Syira bertukar jadi hulk =-=
disebabkan dah 1 sem jarang update blog...
idea makin hilang...
kena refresh balik teknik menaip yang terbaik dari ladang pak omar :D

Sekarang, kelajuan menaip ibarat lebih laju dari memandu ferrari..
kadar degupan jantung pun bOleh terhenti 10 kali kerana terkejut melihat jari jari menaip lebih laju dari jantung yang berdenyut !
hahaa...
tak sabarnya nak update blog dengan feel...

banyak story nak kongsi..tunggu tauu..tungguuuu :D 
siapa nak review blog, bussiness or pa pe je..PM syira di facebook tauuu !
Syira akan tolong..murah murahhh jeee

ehem !!
 syira nak buat giveaway ...so...siapa nak sponsor ?? :D
Kali ni..hanya WANG TUNAI, PAKAIAN, BUKU DAN TOPUP (at least RM10) sahaja yang diterima... 
minimum RM10 ..maksimum ?? riban riban pun bowleyhhh...

:D PM-SYIRA LOKMAN nama, link blog, no telefon, emel, 2 syarat (contoh-follow or like blog,fb,twitter,ig-klik iklan tidak dibenarkan)
dan jumlah wang yang ingin disponsor...
TERIMA KASIH ^_^ 

16 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

amboi sukanya die..insyaallah nnti akk pm

Cikgu Norazimah said...

Bestnyer dah hbs exam ;)

Zuhaira Nasrin said...

sonok kannn habis exam.sy pon baru habis smlm.hehe :D

yang baik Ishak said...

sukanya dah habis exam yer... nanti akak pm yer..

Aniey Yusoff said...

Selamat mengupdate blog byk2 ye syira ^_^

lia ummiirfan said...

AlhamduLILLAH..

Cik Mimie said...

Hooyeehh! merdeka..heheh..semoga dapat result yg cemerlang nanti ye :)

Akif Imtiyaz said...

Rindu sangat2 kat Syira hehehe

Ainim Suju said...

Assalamualaikum Syira..okay. Nanti kalau ada idea, akak PM syira utk jd sponsor ya

Hunny Kitty said...

dah PM

Papaglamz said...

Bestyer die... Nak jd sponsor gak la.. Papaglamz follow di sini..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
sonoknyer dia :)
rasa macam itu batu atas kapla sudah hilang nooooooooooo he3

Cik Puan Eka said...

Smoga berjaya Syira.

Lama dah tak masuk sini hehe

adianiez AIDA said...

syurga kalau da abis exam dik oii :)
boleh enjoy.
zama akak dulu lom berleluasa lagi internet ni.
so akak abis kan masa dgn menjahit... tgk tv... dating!!! ha ha ha...

sYiRa LoKMaN said...

kannn..nikmatnya dah habis exam..tak sedar pun cpat je habis sem satu..tp ada 7 sem lg..doakan syira ye ^_^

Miela Asmila said...

Boleh nanti akak sponser...akak br mlm ni baca entry syira... Baru mula berblog..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah