"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, January 20, 2015

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN : Rahsia Kulit Wajah Cantik Sihat Berseri.

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Bila kulit wajah kusam dan tak bermaya, mesti rasa tak best kan?
Dalam keadaan cuaca panas dan berdebu macam ni, tak dinafikan memang kulit cepat kering, kusam dan kadang-kadang tampak tak bermaya. 
Nak juga kulit cerah menawan kann..Sekarang ni macam-macam produk ada di pasaran, namun mana satu yang sesuai ?

Kini, di pasaran terdapat satu produk skin care yang memulih dan menjaga kulit muka anda dengan berkesan. Memperkenalkan kepada anda NURRAYSA BEAUTY CARE
Set skincare ini sangat simple untuk penjagaan kulit muka yang menyeluruh.

Pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia:

Nurraysa Beauty Soap, No. Kelulusan KKM: NOT130600669K
Nurraysa Beauty Moist Softnening Serum, No. Kelulusan KKM: NOT130600670K
Nurraysa White Beauty Cream, No. Kelulusan KKM: NOT130600668K

SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN ??


Dapatkan Segera dan DIJAMIN... 99.9% BERKESAN!
100 % SELAMAT Tanpa Bahan Kimia & Pengawet.
Produk Muslim & Buatan Malaysia. Halal.

  • Salmon Fish Collagen+ Japan Marine Collagen Ketulenan Collagen 98% .
  • Mempunyai kandungan Collagen tertinggi. Kini sedang HOT dipasaran!
  • AHA(Pencerah & Menjadikan Kulit Anda Anti Kedut.
  • 7 Ekstrak Bahan TERHEBAT (Goat Milk,Olive Oil,Vitamin A,C,E,Clairju(Japan Ingredients),Leaf Extract,Sweet Almond Oil,Premium Herbs)


Comel je kotaknya, ada 20 sachet dalam 1 kotak comel ni !

 Mudah sangat cara penggunaanya ...

koyak, terus kemam.. sangat sedap.
Ada makanan sunnah, kurma dan delima, boleh detox sekali...
Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari tau
(2 botol besar air mineral)

Syira dah cuba ! :D anda bila lagi ? hehehe...
jom cantik cantik :D 

Sekarang tengah diskaun 50% . Bukan Rm150, bukan RM100 , Rm80 pun bukan

agent modal serendah RM270 hingga 31 januari shj.

BERMINAT??
JOM ORDER SEGERA :D

Nurraysa Beauty (blog)

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN : Rahsia Kulit Wajah Cantik Sihat Berseri.



13 comments:

Nur Inani said...

kita pun consume pakai produk ni :D

nurfa mohd nazeri said...

Rsa teringin nak mncuba la cil Syira

zazanizam said...

makin berseri2 la syira lepas ni ye..

POJIEGRAPHY BLOG said...

Good review miss Syira :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

nice review

sYiRa LoKMaN said...

@Nur Inani syira pun still pakai lagi..best !

sYiRa LoKMaN said...

@nurfa mohd nazeri cubala..rasa berry pun sedap tauuu ! tak muak..

sYiRa LoKMaN said...

@zazanizam hehehee...tak boleh kalahkan keserian zaza..hehehe

sYiRa LoKMaN said...

@POJIEGRAPHY BLOG thanks...tak nak cuba juga ke? heheee

sYiRa LoKMaN said...

@NURUL AQIDAH AZAHAR testimoni juga ni..jom cuba sekali..nak cantik cantik..kannn

Akif Imtiyaz said...

Good review Syira..

sha dhira said...

Wow.. makin flawless la syira pas ni.. :D

Cantik semulajadi said...

Mcm best je..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah