"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 23, 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com

Assalamualaikum
hye semua :)

yeayyy ! nak join giveaway lagi..
kali ni mini giveaway Kak Fiza..wajiblah join..hehehe

klik banner untuk join !


Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang



17 comments:

Flawless Sakura said...

Good Luck syira :)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Good luck ya awak! :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

sYiRa LoKMaN said...

@Flawless Sakura macehhh..hehe

sYiRa LoKMaN said...

@POJIEGRAPHY BLOG hari2 pojie dtg blog kte..tq :D

sYiRa LoKMaN said...

@NURUL AQIDAH AZAHAR hyeeee...tq..goodluck juga

kenny977world said...

All the best and gud luck ya...

Akif Imtiyaz said...

All the best Syira

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck..sha pun dah joiin hehehe

Azhafizah Md Nor said...

Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

Boleh semak senarai peserta di sini
http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

Syira Lokman said...

@kenny977world terima kasih ..doakan yee :D

Syira Lokman said...

@Akif Imtiyaz TQ AKAK..RINDUUU...LAMA TAK SINGGAH

Syira Lokman said...

@sHaRiNa eLyaNa hehee..tq..goodluk juga yee

Syira Lokman said...

@Azhafizah Md Nor yeayyy ! syira 1st..hehe..semoga ada rezeki..tq ^_^

aRz MoHa said...

salam, syira lokman

singgah dari segmen yang sama

semoga berjaya

Maisarah Humaira said...

singgah dari segmen sama :)

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

gud luck !

Noor Najwa said...

Blogwalking
Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah