"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, January 13, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum
hye semua :)

KLIK BANNER ! KLIK BANNER !

Jom join giveaway Kak Farah yang sentiasa tersenyum manis..hehe..
Syira dah lama follow blog Kak Farah. awalnya jadi silent reader..
penulisan kak Farah yang memang unik... parenting and lifestyle blogger !
blog pun dah berwajah baru sekarang..menyerlahhh uollsss :D
banyak tips and maklumat berguna yang dikongsi.
Dari zaman dia mula kahwin hingga sekarang dah anak sorang..Ash namanya..serius comel..Syira suka budak budak ni..rasa nak cubit cubit..hehee...
perkongsian pengalaman Kak Farah Waheeda terselit pelbagai info berguna..
memang tak rugi kalau follow setiap update !
terbaik dari ladangg ^_^

Bubblynotes
Moga kak Farah semakin cantik cun menawan dan menghasilkan lebih banyak entry terbaik dan bermanfaat buat semua :)

Jom join Giveaway ni .. 2 pemenang akan dapat RM50 !
All the best !

15 comments:

Asha Lya said...

Asalam syira, tq sudi singgah blog lya..moga murah rezki syira

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih syira kerana sudi sertai mini GA akak, all the best, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Papaglamz said...

Selamat bersegmen..

Tee Xennov said...

singgah sini :)

http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Selamat bersegmen.
Syira ditag oleh Akifimtiyaz kat
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html?m=1

adianiez AIDA said...

good luck!

sYiRa LoKMaN said...

jom join juga semua ^_^ tq doakan..goodluck juga :)

Elih J said...

RM50? wow! gud luck

Azizah Green Line said...

moga syira menang..amin

ros_reeza said...

semoga berjaya yer..

sYiRa LoKMaN said...

jom la join juga..rm50 tu..masyukkkk..hehe..keep support !

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah