"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 3, 2015

Charmant Hijab rekaan shawl dan tudung berkualiti.

Asslamualaikum
hye semua :)

Murahnya rezeki peniaga sekarang ni kan, sana sini promosi..berkat Bulan Ramadhan melimpah jualan ! alhamdulilllah.salah satu perniagaan yang masyukkk sekarang ni ialah perniagaan tudung :D
Pernah dengar CHARMANT HIJAB ?
Charmant Hijab merupakan sebuah perniagaan tudung yang berdaftar dengan SSM.
Menjual tudung dan shawl terbaik buat jutaan wanita di luar sana. 
Makin ramai wanita hebat sekarang ni, kenapa Syira katakan begitu ??
Charmant Hijab ini diusahakan oleh 3 orang yang sangat optimis untuk membantu para wanita memilih hijab yang terbaik.
Charmant Hijab menjual pelbagai jenis tudung dan shawl.
Antara produk yang hangat diperkenalkan sekarang ialah Charmant square scarf iaitu tudung empat segi bidang 45 dengan corak menarik dan buat wanita di luar sana yang lebih gemarkan shawl, Charmant Hijab juga mereka wide shawl yang dibuat dari material berkualiti.

1 perkara penting kalau orang nak shopping ni mesti tanya harga dulu kan ?
hehe..faham faham..
Harga Charmant Hijab adalah mampu milik. Jangan bimbang tau, terjah dulu facebook dan instagram Charmant Hijab tauu.
Harga terendah dengan kualiti dan produk original !
Fokus Charmant Hijab adalah bantu gadis-gadis dan wanita untuk dapatkan tudung dan shawl yang berkualiti daripada segi keselesaan, cantik (sebab semua perempuan nak cantik kan) dan paling penting tudung atau shawl rekaan Charmant Hijab sangat menekankan aspek aurat. Tudung dan Shawl Charmant Hijab mesti menutup aurat. Sebab tu Charmant Hijab buat wide shawl dan material kain tak jarang. So tak perlu pakai inner lagi :D
KLIK BANNER INI ^_^

Raya sale 20% off !!
Raya sale 20% off !!
Untuk raya ni Charmant Hijab buat 20% sale! Boleh pergi dekat IG untuk tengok . 

IG : charmant_hijab
Whatsapp : 0139475834



Milikinya sekarang sebelum stok habis !!! 

6 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

ros_reeza said...

Menarik!

Miza Idgihat said...

Fuyoo lawa lawa tudung dia. terimaksih kongsi :D

Azhafizah Md Nor said...

Cantik² warnanya :)

Mrs. A said...

Interesting boleh terjah ni

Nadia Johari said...

cantikk

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah