"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 1, 2015

Dah follow ke belum ?

Assalamualaikum
hye semua :)

Alhamdulillah..kita dah berada di minggu kedua Ramadhan :D
Semoga kita terus istiqamah melakukan ibadah.
Selama ni..Syira dari zaman sekolah..orang buat myspace, kte takde myspace, orang mula ada twitter, kte baru nak ada facebook, orang dah ada instagram, kte baru nak buat twitter..sekarang dah macam-macam laman sosial dah orang lain ada, kte baaruuu 5 bulan berjinak-jinak dengan instagram :P hehe..

tapi takpe, kte ada blog..orang lain tak semua ada..kah ! :D
ramai yang tanya link laman sosial Syira.
jom tengok link yang original, ni original account Syira Lokman ye, takde fake punyeeee ~
Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma, sponsorship atau sebarang urusan, please PM or emel :D
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !

nak tanya boleh, nak ngorat bubye la youuuuu.. :P

Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan.
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi
hanya milik ALLAH :)



### Saya menulis untuk diri sendiri, 
untuk orang lain, 
kamu, mereka atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^

10 comments:

AinAthirah Anuar said...

eh mcm taw2 je nak mengorat. hahahahahha. takdak la gurau2 je.InshaAllah nnti ain add / follow sesemua tu ye.

Nieyl said...

haha..nak ngorat...:P
semua nya sudah :)

Ms. Kejupenyet said...

Gegolekkk kat sini..
Huhuu semua dah terjah dan jadi kwn :)

izzeyda said...

dah follow.. cuma twitter dan instagram jer tak ada..

Dunia Zumal said...

Nanti zumal check dah follow ke belum. Hehe...

Syamsid Dhuha said...

Hak hak hak tetibe tringat zaman myspace dulu . Kalo masuk page org keluar lagu .. Ia ibarat blog la juga .. Ngee

Permatabiru said...

ohh banyaknya laman sosial masa kini..folow satu2 je..hihi

yangbaik said...

akak dah follow...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
he3
samalaaaaa
akak pun baru jer buat insta :p
dok tak ketahuan punca lagi ni he3

The Kehalusan Kelembutan said...

salam syira , yana pun macam syira dulu masa diploma baru ade fb hahaha.^^

pastu ada laman sosial hak lain jugak, and know dah kurang berada dilaman sosial even bloh hak lima tahun dah tu pun baru je active balik,
time study jadi jarang kacau blog.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah