"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 14, 2015

MENANG Giveaway 2nd Anniversary Yana & Dean

Assalamualaikum
hye semua :)

sedihnya rasa, kita dah berada di penghujung Ramadhan. Jumaat ni insyaAllah dah Raya. nanti pagi raya mesti akward nak makan pagi...hehee...tiba tiba bangun pagi tak lapar :P sebab dah biasa puasa kan.
Tapi dalam kesedihan ni pun, Syira syukur sangat sebab Allah bagi rezeki. 
Alhamdulillah.. Syira menang lagi sebagai top referral untuk Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean. Dapat duit raya RM30 :D

Selalu kalau pemilihan pemenang secara random, Syira kurang bernasib baik..tak tahu la kenapa. Kebanyakkan giveaway yang menang selama ni sebagai top referral. 
Alhamdulillah ! banyak join giveaway, tak banyak menang tapi ada juga yang melekat kan..
korang yang lain dah check siapa menang ?? 
jom check segera, nanti terlepas pula nak tuntut hadiah.
KLIK BANNER DI ATAS untuk lihat senarai pemenang :D

Terima kasih sponsor. Tahniah juga kepada semua ^_^
Doakan kejayaan dunia akhirat kita bersama ye :)

7 comments:

yangbaik said...

Tahniah Syira. Tak sangka kan boleh jadi pemenang :)

idzwa kamaruddin said...

tahniah :)

eintan nurfuzie said...

menang lagi? rejeki raya btol syira ni

Abe Kie said...

as salam. jgn lekas kecewa. teruskan mencuba menyertai GA, ok? Tak mau sedih2 sbb dah nak beraya ni. Selamat Hari raya aidil fitri..maaf zahir n batin..

AinAthirah Anuar said...

Alhamdulillah . Duit raya la tu. hehe

AinAthirah Anuar said...

Alhamdulillah . Duit raya la tu. hehe

muhammad nizam said...

TAHNIAH!!!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah