"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 8, 2015

Segmen : Duit Raya Seindah Syawal by Nieyl

Assalamualaikum
hye semua :)


Awal lagi nak raya tapi kena wish pula...hehe..
Syira ucapkan Salam Ramadhan dan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri ,maaf zahir batin :)

9 comments:

M.Syamsid Dhuha said...

Skrang ni kite yang kene bagi duit raya . Haha Kalo mase kecik dulu kite je rajin mntak duit raye kan

Alright nampak nye boleh redeem topup raye lepas ni. Haha Nice btw :)

Zaleha Awaluddin said...

Wah.. duit raya lagi..
Semoga berjaya :)

eintan nurfuzie said...

gd luck

Dunia Zumal said...

Good luck Syira...

SalinaJohari said...

Gud Luck dear...

izzeyda said...

semoga berjaya syira..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Nieyl said...

Salam..
Tahniah!
http://seindahcerita.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenangjom-terjah.html

eintan nurfuzie said...

tahniah! rejeki lagiiii

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah