"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 4, 2015

Shopping Raya di Zmar Apparel Shoppe !

Assalamualaikum..
hye semua :D
Punyalah sibuk promote kan barang orang lain, sampai diri sendiri lupa yang kte ni pun berniaga..hahaa..lupa nak promote barang sendiri :P aduhaiii.. 
Syira jadi vendor di Butik Zmar Apparel Shoppe sejak April 2015 yang lalu. Alhamdulillah...berniaga biasalah ada pasang surut but ni permulaan yang baik. :) i'm happy !
NAK RAYA DAH NI ! JOM SHOPPING ^_^

Telekung ni kainnya sangat best oke ! tak jarang, sejuk..and corak sangat lawa :D
paling best design kat bahagian muka, nampak kemas sangat !
macam-macam warna ada, pilih je nak mana di Zmar Apparel Shoppe !
serbuuu cepattt !



ada yang dah serbu butik Zmar Apparel Shoppe ke belum ??
Alaa..tak susah pun nak cari..dekat je dengan butik SBU..
sambil belajar, berblog..Syira nak cari duit sikit..mula jadi vendor dulu..
Rezeki Allah bagi kan :) kita usaha je..

Kalau korang nak tahu, di butik ni banyak lagi vendor lain juga tau !
tapi kalau pergi wajibbb beli koleksi by Syira Lokman ! 
wajib oke..
hehe..limited pieces tauuuu  :D semua dibawah harga RM100...dress pun RM79 je okeee ! 
Takde yg lebihhhh..syokkk kannn ? kalau tempat lain beratus-ratus..beli koleksi by Syira Lokman..semua berpatutan !

Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang  dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • baju kurung lace
  • kurti blouse
  • telekung
  • songket blouse and many more :D



Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


So jangan lupa singgah Butik Zmar Apparel Alam Avenue di Shah Alam !
banyak juga vendor lain di butik tu..
datang shopping and borong semua tudung and bajuu tauuu !
 Ada macam macam warna and
paling penting..
HARGA BERPATUTAN !

Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D
..nak rayaaa ni..cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D


Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di 
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:

7 comments:

Ms. Kejupenyet said...

wah semangat shopping raya dah kian dirasai nie..
hehee

Azhafizah Md Nor said...

cantik² semuanya..rambang mata ni kalau nak beli.semoga murah rezeki syira..Aamiin

eelleenana said...

Inshaallah, sampai shah alam nanti kita singgah

nur ikaa said...

serius cantik cardigan tu..... kejap nk jenguk2 IG awak

wawa zulkefli said...

lawaaaaaa hehehheeh

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik..rambng mata tgk

izzeyda said...

rambang mata bila tengok macam2 pilihan ni..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah