"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 22, 2015

MENANG Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih.

Assalamualaikum
hye semua :)

Siapa join Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih?
Kalau sis Uzu buat giveaway memang beratus orang join...popularrrr gitu kannn :D
and Syira pun salah seorang blogger yang akan join giveaway Uzu sebab hadiah best best oke..
Kalau korang nak tau, pengumuman pemenang dah keluar!
berita baik selepas raya :D 
Alhamdulillah..Blog Syira Lokman menang sebagai TOP REFERRAL !
Rezeki sangat sebab dapat duit raya RM100 ^_^

Ramai tanya macam mana nak jadi top referral ??
cara paling mudah ialah..selalunya promote link di mana-mana laman sosial and paling penting sentiasa ingat ayat ini "berusaha tanggungjawab kita, memberi rezeki hak Allah".
so..jangan lupa try tips ni ye :) all the best !

Terima kasih semua !!

Yang tak berjaya, jangan sedih..Allah sedang aturkan sesuatu buat anda !
Tahniah juga buat pemenang yang lain. Cepat tuntut hadiah tauuu !

Klik link ini ----> senarai-pemenang

Tarikh tamat tuntut hadiah pemenang ialah pada 26.07.2015 bersamaan hari Ahad.
Terima kasih penganjur dan sponsor :D

Semoga murah rezeki semua :) 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. 
MAAF ZAHIR BATIN :D

14 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...syira,

tahniah yer menang... murah rezeki anda. Moga selalu diperluaskan rezeki syira..

mselim3

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Tahniah syira..

Khalid Kyle said...

Congrats menang ye syira, rezeki raya tu + i see u do put lots of efforts in blogging & u deserved it :)

Jom Terjah : Kisah Sedih di Hari Raya Pertama

Azwar Syuhada said...

Tahniah Syira!!

eintan nurfuzie said...

yup.. btoi tu.. mekasih infonye

Nur Amalina Jaini said...

Tahniah Syira :D

Nora Karim said...

wah....tahniah syira... rezeki raya!! :D

Nurul Faiz said...

tahniah syira. takde rezeki nk menang. uwaaa...

nor azman said...

tahniah aok..hehhehe

khaty aiman said...

alhamdulillah..tahniah

izzeyda said...

tahniah syira..

kak gojes said...

tahniah syira...top refferal

Delimasari said...

tahniah

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
tahniah naaaa
dapat duit ghayer tu :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah