"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 15, 2015

TERIMA KASIH sudi follow.

Assalamualaikum
hye semua :)

Buka je blog hari ni, Syira nampak bilangan followers 4444...waahhhh :D
alhamdulillah...setelah berblog selama 4 tahun 5 bulan..
makin ramai yang sudi baca coretan blog syira lokman.
mungkin bagi orang lain jumlah pengikut ni nampak sedikit, tapi merekalah yang setia baca entry Syira, komen di blog and diorang pembaca yang awesome !
Tq juga silent readers !
walaupun kadang-kadang malas nak update blog tapi gigihkan juga demi korang tau !
haa..sweet tak ? sweet tak ? hehee..


Alhamdulillah atas kejayaan blog Syira Lokman setakat ini.
TERIMA KASIH SEMUA !



Jom kita sembang, kenal-kenal.
Jangan lupa add and follow tau ^_^
Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma, sponsorship atau sebarang urusan, please PM or emel :D
insyaAllah i will help you :) Nak swap review di instagram pun boleh tau !
* Syira lebih aktif di fb !

Terus setia dengan blog ni ye :)
Doakan kejayaan dunia akhirat !
sayangg koranggg !


11 comments:

krung krungx said...

Salam kak syira
aliah dtg blogwalking sini :)
Tak sabar nak sambut raya ~ selamat hari raya kak syira
Jemput melawat blog aliah
www.sheiskrung.blogspot.com

Dunia Zumal said...

Tahniah yer Syira... all the best ^-^

Athirah Diyana said...

wah ramainya follower diaaaaa ;)

Azlinda Azman said...

tAHNIAH!! Salam Ramadhan n Syawal


www.azlindaalin.com

emalin mohd said...

Ramai tu follower..
tahniah..Follower ramai juga jadi pemangkin untuk terus menulis dan menulis..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

selamat hari raya yunk

muhammad nizam said...

banyak sangat dah tu... nak kejor pun tersemput ni

wan june said...

first time singgah..haha..good job! kipidapp frenzz.😁-rezwan-

AinAthirah Anuar said...

Tahniah ! :) and sama2 . hheehe

AinAthirah Anuar said...

Tahniah ! :) and sama2 . hheehe

izzeyda said...

tahniah syira.. dah ramai follower syira..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah